Endelig en smak av sommer

Så returnerte sola og varmen til Midt-Troms. Også starten av uka lover godt for de som har savnet sommervarmen, klarvær og sol.

BAD: I fjor i juli var det mange som dro til Henrikstøa på Finnsnes for å bade. Det gjorde også disse ungene, som storkoste seg med å plaske i havet   Foto: Susanne Noreng

nyheter

De fleste steder i Midt-Troms får over 20 grader mandag. Med liten vind, ingen nedbør og få skyer, tyder alt på at denne dagen blir strålende fin langs hele Midt-Troms.

Faktsisk er det kun sol på hele Midt-Troms på yr.no mandags morgen.

Se alltid oppdatert lokalvarsel her

Varierende

Tirsdag blir langt mer varierende, men flere steder kan holde på sola.

Store deler av Senja vil kunne få litt sol på starten av dagen før et skydekke vil legge seg over Midt-Troms. Temperaturene vil ligge i underkant av 15 grader.

Finnsnes får sol, men også et skylag vil prege mesteparten av dagen i følge værmeldingen. Temperaturen vil ligge i underkant av 15 grader mesteparten av dagen

Det samme gjelder for indre strøk som Bardufoss og Bardu. Begge steder vil få sol, men også flere skyer vil halveis dekke sola utover dagen. Temperatur vil være rundt 15-18 grader.

Regn

I Sjøvegan er det derimot meldt regn. Tirsdagen starter fint med 15 grader og sol, men midt på dagen blir det gråvær og regn som vil prege resten av dagen.

Skrolsvik er også et av stedene det er meldt regn. I likhet med Sjøvegan starter dagen med sol og varmegrader, men midt på dagen snur det og regnet følger tett på. Det er medlt opptil 14 millimeter nedbør mellom klokken 18-24 tirsdag kveld.

Usikkert

Onsdag skal det per dags dato bli sol de fleste steder, men været har vært svært varierende og i helga har været denne uka skiftet nærmest time for time.