Troms

20:57

Skibot: UP har hatt fartskontroll på E8 Helligskogen. Der ble ti bilførere ilagt forenklet forelegg for fartsovertredelser, opplyser politiet.

19:58

Kåfjord: En person er funnet omkommet i området Gorsa i Kåfjorddalen. En kvinne i slutten av 30-årene har vært savnet i området i en uke. Det foreligger ikke mistanke om noe kriminelt bak dødsfallet. De pårørende er varslet. Det skriver Troms Politidistrikt på Twitter.

11:05

Tromsø: En mann i 50-årene gikk til angrep på en politipatrulje i det patruljen ankom en privat adresse. Mannen tok kvelertak på en politimann, men politimannen ble ikke skadet. Gjerningsmannen er pågrepet og innsatt i arrest, skriver Troms politidistrikt på Twitter. Les mer.

10:42

Tromsø: Politiet har innbragt og anmeldt en mann for bruk og besittelse av narkotika i Tromsø. På Twitter skriver politiet at mannen var ruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

07:52

Finnsnes: Nødetatene rykket ut til en brannalarm fra en adresse med flere leiligheter på Finnsnes. En beruset mann ble funnet sovende i en leilighet mens pågående matlaging forårsaket røykutvikling. Politiet skriver på Twitter at vedkommende fremsto som uskadd, og at sak vil bli opprettet.

06:11

Tromsø: Enda en beruset person ute av stand til å ta vare på seg selv ble hentet av politiet og satt i fyllearresten. Denne gangen var det en mann i 50-årene som ble hentet på legevakta, opplyser politiet.

04:32

Tromsø: Politiet hentet en beruset kvinne i 20-årene på et utested. Kvinnen var ute av stand til å ta vare på seg selv, og ble derfor innsatt i arrest melder politiet på Twitter.

Nordland

22:18

Bodø: En person knivstukket i en kommunal bolig, skriver politiet på Twitter. En person pågrepet. Den skadde er under behandling på sykehuset. Fornærmede skal, etter det politiet vet, så langt ikke være livstruende skadet. Personene er kjent fra politiet tidligere.

19:53

Henningsvær: Politiet meldte at en mann gikk på dørene, utga seg for å være fra NRK, og ønsket å ta bilder og film inne i hus til folk. NRK sa de hadde ingen kjennskap til saken, og at de ikke hadde noen reporter der. Litt senere kunne politiet opplyse om at den aktuelle personen er journalist i NRK Drama. Politiet vært kontakt med personen som er veldig lei seg for det som har skjedd. Journalisten ble bedt om å gjøre litt med rutiner når man besøker folk, slik at sånne misforståelser ikke skjer igjen, melder politiet på Twitter.

10:01

Myre: En ærlig mann i 20-årene ringte politiet tidlig lørdag morgen og innrømmet promillekjøring. Han hadde kjørt fast bilen på Fv.938 og fant ut at det var best å legge kortene på bordet. Politiet opplyser på Twitter at de har foretatt bevissikring og beslaglagt førerkortet til mannen.

10:01

Meløy: Trafikkulykke i Øra med en bil involvert. Sjåføren var alene i bilen, og ble tatt med til sykehuset for sjekk med smerter i brystet melder politiet.

07:49

Brønnøysund: Politiet etterforsker en sak om ruteknusing på en kommunal bolig.

03:32

Mo i Rana: Politiet melder om en trafikkulykke på Storforshei. Det var et kjøretøy med tre personer involvert i ulykken. Litt senere skriver politiet på Twitter at to personer er skadd og kjørt til legevakt. Føreren av bilen har ikke førerkort og politiet mistenker promillekjøring. De tar derfor med sjåføren til legevakten for blodprøve.

Norge

05.49: Bergen: Kvinne skadd i husbrann i Bergen. Les mer her.

03.46: Oslo: Barnefamilier holdes atskilt mens Norge og Hellas krangler. Les mer.

Verden

07.27: Kina: Minst 18 omkom i bussulykke i Kina. Les mer.

03.41: USA: Trump vil snakke med Putin om valg-innblanding. Les mer.

00.21: Sudan: Våpenhvile i Sør-Sudan. Les mer.