Bygger 26 moderne leiligheter med panoramautsikt

Tett i sjøkanten i Vika i Sørreisa planlegger Per-Otto Myre og Myre Holding As et helt nytt bygg som skal romme 1000 kvadratmeter med næringslokale og 26 moderne leiligheter med panoramautsikt.

PANORAMA Havtun har en unik plassering i sjøkanten i Vika cirka èn kilometer utenfor Sørreisa sentrum, med panoramautsikt ut mot Reisajorden og Solbergfjorden. Alle foto: Illustrasjon, Myre Holding AS 

nyheter

– Forhåndsinteressen har vært så stor at jeg tror dette prosjektet blir realisert, sier daglig leder Per-Otto Myre i Myre Holding AS.

Det er Myre Holding som står bak prosjekt Havtun, som består av en næringsdel og en leilighetsdel i ett og samme bygg. Havtun har en unik plassering i sjøkanten i Vika cirka èn kilometer utenfor Sørreisa sentrum, med panoramautsikt ut mot Reisajorden og Solbergfjorden med Senja og Rubbestadfjellet midt i bildet. Bakgrunnen for at Myre Holding har begitt seg inn i leilighetsprosjektet er at datterselskapet Myre Elektro Teknikk AS har vokst seg ut av sine gamle lokaler.