Troms

18.29

Torsken: Føreren av gravemaskinen flys til UNN for videre behandling, ukjent skadeomfang, meldet politiet.

17.46

Torsken: Gravemaskinfører fastklemt etter at stein har falt ned over maskinen. Redningsmannskaper er på stedet og frigjør fører. Ukjent skadeomfang, skriver Troms politidistrikt.

17.41

Tromdalen, Senja: – Røde Kors og Norsk Folkehjelp er på vei inn dalen for å hjelpe ut to nederlandske turister som har gått seg "tom", melder Troms politidistrikt.

12:01

Sandtorg: I formiddag utførte UP en trafikkontroll. Under kontrollen ble ni personer ilagt forelegg, mens en person ble anmeldt for fartsovertredelse.

09:41

Spansdalen: Politiet har fått melding om en trafikkulykke i Spansdalen i Lavangen. Nødetater er på stedet opplyser politiet på Twitter. En person skal ha blitt skadet i ulykken og har blitt tatt hånd om av ambulansetjenesten, men skadeomfanget er ukjent opplyser politiet. Ulykken skal ha vært en bil med to personer som kjørte av veien. Ingen andre kjørertøy skal være involvert. Politiet melder at vegen nå er åpen og at trafikken går som normalt.

I natt

Troms: Politiet i Troms har ikke meldt om noen hendelser i løpet av natten.

Tidligere:

Setermoen: Tirsdag kveld hadde Utrykningspolitet trafikkontroll på Setermoen. En sjåfør ble fratatt førerkortet etter å ha blitt målt til 77 km/t i 50-sonen. I tillegg fikk fem førere forenklet forelegg på grunn av for høy hastighet, og en fører fikk forenklet forelegg for bruk av håndholdt mobil. Det melder politiet på Twitter.

Nordland

03:32

Bogen: Politiet meldte i natt at de hadde fått melding om en trafikkulykke på E10 omtrent fire kilometer fra Evenes retning Bogen. En bil hadde kjørt ut av veien og føreren fremstod som lettere skadet. 05:27 melder politiet at sjåføren har blitt fraktet med ambulanse til Harstad med lettere skader. Det var mye regn og vind på stedet og bilen skal ha fått det ene hjulet utenfor veikanten, for så å kjøre av veien.

02:17

Bodø: En patrulje gjennomført laserkontroll ved Bratten, melder politiet på Twitter. Resultatet ble tre forenklede forelegg. Den høyeste hastigheten som ble målt var 71 km/t i 60-sonen.

Finnmark

05:35

Hammerfest: Det brøt ut brann i en bolig på Rypefjord i Hammerfest i natt. Politiet skriver på Twitter at alle beboerne er gjort rede for, og at det blir utført slukningsarbeid.

Norge

Væpnet ran av bensinstasjon i Kristiansand

Politiet etterlyser en mann etter et væpnet ran av en bensinstasjon på Oddemarka i Kristiansand natt til onsdag. Les mer her.

Staten har solgt seg ut av SAS

Nærings- og fiskeridepartementet har solgt sine 37,8 millioner aksjer i SAS for om lag 597 millioner kroner. Les mer om saken her.

Verden

Flere bombetrusler i russisk VM-by

Russisk politi mottok tirsdag flere bombetrusler mot VM-byen Rostov-na-Donu, som førte til evakuering av en rekke barer og restauranter. Les mer om saken her.

Én døde og flere ble skadd i eksplosjon ved sykehus i Texas

En person døde og et titall personer ble skadd i en eksplosjon på et byggeområde ved et lite sykehus i byen Gatesville i Texas i USA tirsdag. Les mer her.