Det blir tivoli i år også

Uvissheten har rådet lenge. I helga ble imidlertid tivolikontrakten signert.

Tradisjon: Tivoli er en av de sterkeste tradisjonene forbundet med Finnsnes i fest. Etter at uvissheten har rådet i lang tid, er det nå avklart at det blir tivoli i år også. Bildet er fra tivoliområdet slik det så ut i 2014.  Foto: Ingvild Warholm

nyheter

Etter å ha vært til stede på Finnsnes i Fest i 30 år, ble det i fjor klart at Bergströms tivoli skulle legge ned drifta og ikke ville komme tilbake i 2018. I utgangspunktet var intensjonen at Hugos tivoli skulle ta over tradisjonen, men på grunn av usikkerhet rundt tomt har det lenge vært uklart om det ville bli noe tivoli i år.

– Vi har tenkt at vi ikke kunne ha noe tivoli fordi vi ikke hadde noe tomt til å huse dem. Dette på grunn av at det skal bygges ut en brannstasjon på Heimlymyra, samt at det egentlig ikke finnes noen andre gode alternativer til tomt, forteller festivalsjef Beate Seljenes.