Troms

23.08

Silsand: En bilfører ble fratatt førerkortet etter å ha blitt målt til 94 km/t i en 50-sone ved Gisundbrua, melder politiet.

20.44

Harstad: Tre personer er pågrepet i forbindelse med at en person har blitt stukket med kniv på en privat adresse. Personen som ble knivstukket anses som lettere skadd. De inviolverte partene er alle kjent av politiet fra tidligere.

16.47

Tromsø: Politiet etterforsker innbrudd i et bilutleiefirma. En bil er stjålet fra stedet. Det dreier seg om en grå Toyota Auris med registreringsnummer ZH41613. Ved observasjon av bilen ønsker politiet tips på telefon 02800.

14.21

Setermoen: Nødetatene på vei til trafikkulykke, utforkjøring. En bil involvert. Eventuelt skadeomfang ukjent, melder politiet.

Oppdatert melding kl. 15.15: De to personene som var i bilen ivaretas av helsevesenet. Fører av bilen framstår som uskadd mens passasjeren har smerter i nakken, ifølge politiet. Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet i påvente av bilberging. Politiet opplyser at sak vil bli opprettet.

13.54

Kvaløya: UP har utferdiget 18 forenklede forelegg i 50-sone. I tillegg er en bilfører bøtelagt for bruk av mobil under kjøring.

04.19

Tromsø: To personer anmeldes av politiet for bruk av narkotika. De to ble påtruffet politipatruljer i sentrum synlig ruset.

03.51

Harstad: Slagsmål mellom flere personer inne på utested. Ifølge politiet var det uklart hendelsesforløp. Partene ble sendt hver sin vei.

03.14

Tromsø: I løpet av natta har tilsammen 16 personer blitt bortvist fra Tromsø sentrum etter å ha forsøkt å komme seg inn på utested med falskt/lånt legitimasjon. Det melder politiet.

02.53

Finnsnes: To personer innbrakt av politiet for ordensforstyrrelse. Den ene blir anmeldt for å ikke ha etterkommet politiets pålegg om å forlate sentrum. Den andre for å ha forstyrret politiet i deres arbeid.

01.49

Harstad: Mann i 20-årene innbrakt av politiet. Han blir anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

01.44

Tromsø: Beruset kvinne i 20-årene innbrakt av politiet fra sentrum. Hun var ikke i stand til å ta vare på seg selv, melder politiet.

01.41

Tromsø: Beruset mann i 20-årene innbrakt av politiet fra sentrum. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

01.37

Tromsø: Beruset kvinne i 20-årene innbrakt av politiet fra utested. Kvinna var ifølge politiet ikke i stand til å ta vre på seg selv. Hun ble innsatt i drukkenskapsarrest.

01.36

Tromsø: Beruset mann i slutten av tenårene innbrakt av politiet og satt i drukkenskapsarrest. Han hadde brukt en annens leigitimasjon og var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

01.34

Harstad: Mann i 30-årene som nektet å forlate et utested, ble innbrakt av politiet og satt i drukkenskapsarrest.

Nordland

00.34

Bjerkvik: Politiet fikk melding om en person som oppholdt seg i veibanen på E6, og skapte svært trafikkfarlige situasjoner. Før politiet kom fram fikk sivile delvis kontroll på personen. Da politi og ambulanse kom til stedet, overtok helse oppdraget.

00.03

Rana: Politiet rykket ut til en adresse i Plurdalsveien hvor et St. Hans-bål hadde kommet ut av kontroll. Det var fare for spredning til andre bygg. Les mer her.

Finnmark

04.50

Dyfjord: Politiet fikk melding om at tre personer hadde hoppet på havet fra en båt i Dyfjord, ikke langt fra land. Politi, brann og helse og et Sea-King rykket ut. Da politiet kom fram til stedet, fant de personene på land. Politiet har mistanke om at båtfører var alkoholpåvirket, og vil følge saka opp.

02.06

Vadsø: Politiet kom over en beruset mann som hadde et kutt i panna. Han ble kjørt til legevakta for sjekk. Etter å ha snakket med vitner og en antatt mistenkt, fant politiet ut at det skal ha vært noe knuffing på stedet. Politiet vil følge opp saka til uka.

01.06

Hammerfest: En overstadig beruset mann ble funnet liggende utenfor en butikk i sentrum. Politiet fikk han hjem. Samtidig, mens politiet var på stedet, stakk en mopedfører av. Mopeden ble funnet gjemt i skogen uten skilt. Politiet varsler at eier av mopeden vil få et forelegg for å ha kjørt uten skilt.

00.41

Hammerfest: Det oppsto håndgemeng i forbindelse med en bryllupsfeiring. Ifølge politiet var de involverte alle kvinner. Politiet var på stedet og fikk avhørt partene. Ingen skal være skadet.

Landet

Mann kritisk skadd etter utforkjøring i Kvinnherad

En 19 år gammel mann er fløyet til sykehus med kritiske skader etter at bilen han kjørte kom av veien og kolliderte med et tre i Kvinnherad. Les mer her.

Mann slo kvinne og truet flere med øks – pågrepet

En mann er pågrepet for å ha utøvd vold mot en kvinne og truet flere personer med øks på en hytte på Ringkollen i Hønefoss. Mer om saken her.