Troms

21.59

Sørreisa: En personbil har kjørt av veien i Sørreisa. Det er ikke personskade, opplyser politiet. En mann i 40-årene var fører av bilen, og han er ifølge politiet mistenkt for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand. Førerkortet er beslaglagt, og sak opprettes, melder politiet.

15.19

Takelvdalen: Campingvogn med spikertelt er helt nedbrent. Ifølge politiet var det ingen vogna da brannen brøt ut. Forholdet etterforskes videre, melder politiet.

13.55

Tromsø: Poliiet melder på twitter at mann er innbrakt fra sentrum grunnet beruselse.

12.20

Harstad: Dame (31) innbrakt og anmeldes av politiet på grunn av ordensforstyrrelse. Skal ha blandet seg inn i korps som spilte.

Oppdatert melding kl. 21.53: Ved løslatelse fikk kvinnen pålegg av politiet om å holde seg borte fra sentrum av Harstad fram til søndag kl. 16.00. Etter å ha brutt dette pålegget samt oppført seg truende og forårsaket en ordensforstyrrelse inne på en bensinstasjon, er hun nå pågrepet, opplyser Troms politidistrikt.

08.02

Nordreisa: Politiet har fått tips om et skadet lam på strekningen mellom Hamneidet og Bakkeby. Uvisst hvem som eier lammet.

00.17

Tromsø: En mann i 20-årene innbrakt og satt i drukkenskapsarrest etter å ha brutt politiets pålegg om å holde seg borte fra sentrum. Mannen anmeldes.

22.03

Sørreisa: Fartskontroll. En bilfører målt til 87 km/t i en 60-sone. Beslag av førerkort og anmeldelse.

Nordland

07.08

Bodø: Mann tatt for ruspåvirket kjøring i sentrum. I tilllegg kjørte han uten førerkort, melder politiet. Han ble framstilt for legevakta for bevissikring. Sak opprettes, melder politiet.

03.23

Rana: Politiet fikk melding om slagsmål mellom flere personer i sentrum. Da politiet kom til stedet kunne de konstatere at ingen var skadet. Den mest aktive parten ble bortvist fra sentrum. Partene vil muligens levere anmeldelse i ettertid, opplyser politiet.

03.03

Meløy: Melding om slagsmål i Glomfjord. Da politiet kom fram var det ingen som slåss. Ingen er skadet og ingen vil anmelde noenting, så politiet forlot.

00.11

Narvik: Politiet har avsluttet en fest i sentrum etter klage på støy. Beboer har fått pålegg om å holde fred fram til lørdag morgen.

Finnmark

05.43

Lakselv: Krangling på fest. En mann skal ifølge politiet ha fått et lite kutt i leppa. Fornærmede vil vurdere å anmelde forholdet, opplyser politiet, som følger opp saken.

04.32

Båtsfjord: Klammeri mellom to menn på fest. Politiet opplyser at fornærmede har et lite kutt i leppa, og vil anmelde forholdet.

03.58

Alta: En mann i femtiåra kjøres hjem av politiet etter å ha fått litt for mye innabords.

03.19

Alta: – Mann i 20-åra ryker rett inn, melder politiet. Årsaken var at han ikke overholdt pålegget han fikk av politiet tidligere natt til lørdag.

01.56

Alta: En innringer til politiet meldte fra om en overstadig beruset jente som var på døra og ville inn, men som var uønsket. Vedkommende hadde ikke noe kjennskap til jenta som dukket opp. Politiet fikk henne hjem til riktig adresse.

Landet

Mann pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon

En mann er tatt på fersk gjerning etter å ha knust vinduer og et overvåkingskamera på Stovner politistasjon. Politiet fant også skytevåpen i nærheten. Les mer her.