Troms:

16.40: RAMFJORDMOEN, TROMSØ: UP har stanset en mann i 40-årene for fartsovertredelse. Hastighet på 86,5 km/t i 60-sone, førerkortet beslaglagt og sak blir opprettet.

14.02: KARLSTAD: Politiet har avholdt fartskontroll i 60-sona. Det ble skrevet forenklede forelegg til bilførere for å ha kjørt for fort.

06.30: SØRREISA: En bilist melder til politiet å ha kjørt på to lam. Lammene døde ved Reinelva i Sørreisa.

23.00: SENJA: Trafikkulykke ved Lysbotneidet på Senja. En passasjer sendt til Tromsø med helikopter. Les mer om saken her:

Norge:

05.11: SARPSPBORG: Eldre kvinne knivstukket i halsen Sarpsborg – gjerningsperson på frifot. Les mer.

03.30: SORTLAND: En bil kjørte i autovernet ved Steiro på Sortland. Nordland politidistrikt opplyser at det skal ha vært tre ungdommer som antas å ha vært i bilen og som løp fra stedet fra trafikkulykka. Politiet har i natt søkt etter ungdommene.

Like før klokken 08.00 opplyser politiet at de har snakket med en av ungdommene.

- Vi har snakket med en ung og angrende mann (18) som har erkjent og ha kjørt bilen, opplyser Nordland politidistrikt på Twitter.

Mannen forklarte til politiet at han mistet kontrollen og traff autovernet. Han var ikke beruset, men har ikke gyldig førerkort.

Ingen personer kom til skade i uhellet. Jurist har straks saken til vurdering.

23.00: KIRKENES: Alle nødetater rykket ut til branntilløp i Kirkenes videregående skole. Brannen ble slukket etter kort tid, og det var begrenset skadeomfang som følge av branntilløpet. Brannårsaken er foreløpig ukjent, opplyser Finnmark politidistrikt.

Verden:

05.07:USA/KINA:  USAs president Donald Trump truer Kina med å innføre en ny toll på kinesiske varer til en verdi av rundt 1.600 milliarder kroner. Kina kaller det «utpressing». Les mer.

04.43: USA/KINA: Senatet gikk mandag mot president Donald Trump og annullerte regjeringens avtale med det kinesiske teleselskapet ZTE. Les mer.

04.38:NORD-KOREA: Nord-Koreas leder Kim Jong-un reiser på sitt tredje besøk til Kina tirsdag og onsdag, ifølge kinesiske statlige medier. Les mer.

01.52: USA: Rapperen XXXTentacion skutt og drept i Miami. Les mer.

00.39: SVERIGE: To drept og fire såret i skyting i Malmö. Les mer.