Norge:

07.02: Norge skal bruke 20 milliarder kroner på et signalsystem på jernbanen som først vil være klart i 2030, noe som kan bety tolv år til med signalproblemer. Les mer.

06.57: TRØNDELAG: En mann i 60-årene ble natt til mandag funnet død ved Nersjøskarvet i Ålen sørøst i Trøndelag etter at en stor leteaksjon ble satt i verk søndag ettermiddag. Les mer.

01.41: OSLO: Det brant i tre biler på Alna i Oslo natt til mandag. Brannvesenet har slokket flammene, og én av bilene er helt utbrent. Les mer her.

Verden:

06.27: TEXAS: Minst fem personer omkom da en bil med ulovlige innvandrere som ble jaget av politiet, kjørte av veien i Texas i USA søndag. Politijakten fant sted i nærheten av byen Big Wells, rundt 80 kilometer unna grensa til Mexico, ifølge CNN.

05.30: NICARAGUA: Tusenvis av nicaraguanere flykter nå til naboland, leie av opptøyer og regimets stadig mer hardhendte metoder. Les mer.

04.38: JAPAN: To personer er bekreftet omkommet etter at et jordskjelv med en styrke på 6,1 rammet byen Osaka vest i Japan mandag morgen. 41 er skadd. Les mer.