En meget god første omgang av Senja var nok til å få med seg alle tre poengene. I andre omgang åpnet himmelens sluser seg og det ble mer kjemping enn finspill.

Sebastian Jensen var på rett sted etter en corner da det var spilt 20 minutter og ti minutter senere pirket Markus Johnsgård inn ballen etter en mønsterkontring.

– Første omgang var utrolig bra av oss, mens vi i andre måtte jobbe mer med å holde dem borte fra målsjanser. Jeg er storfornøyd, konkluderte trener Kjetil Warholm etter kampen.

Børs: FK Senja

Erlend Henriksen: 7

Meget god kamp. Starter det hele med en meget viktig redning på 0-0 og fortsetter med det gode spillet, spesielt i feltet. Litt slurv i utsparkene og en feilberegning i andre omgang.

Øyvind Kildalsen: 7

Sterk bidragsyter i det offensive spillet Senja skaper i første omgang. Jobber som en helt og er viktig i den fasen når Korsvoll er på vei inn i kampen.

Daniel Mikkelsen: 6

Spiller på det enkle og feier unna når det trengs. Ikke like dominerende i lufta i første omgang, men tar det igjen i andre når det handler om å forsvare seg.

Sondre Laugsand: 7

Veldig viktig i den fasen av kampen der det handler om forsvare seg. Ruver godt da. Ikke bare heldig med avleveringene framover i banen.

Sondre Tunstad: 7

Spiller på det enkle og kompromissløse. Er med på kontringen som skaffer 2-0 og kommer villig opp i banen når Senja angriper.

Martin Larsen Traasdahl: 6

Starter kampen veldig bra, men detter litt utover. Konstant trussel på kanten. Blir mer jobb hjemover etter hvert, men klarer å skape ting på egenhånd.

Jørn Egil Persen: 7

Sterk kamp på midtbanen. Jobber opp og ned og strør pasninger. Spesielt i første der han setter Jensen opp fra bak på banen. Bestemann på Senja i dag.

Magnus Richardsen: 6

Viktig og god jobb på midtbanen. Balanserer fint når resten av laget går i angrep. Også han med fine pasninger som setter kantene på gode løp.

Alexander Mikkelsen: 7

For en fart den mannen har. Parkerer backen flere ganger og herjer spesielt i første omgang. Gjør en viktig og god jobb defensivt etter pause.

Sebastian Jensen: 7

Scorer et mål og er også en konstant trussel. Scorer ett mål og har et par store sjanser. I tillegg til at han blir fratatt et par på grunn av feil vinking for off side.

Markus Johnsgård: 5

Scorer et mål og jobber godt, men blir litt for liten på topp mot store stoppere. Bedre når han slipper seg litt bak på banen.

Christer Johnsgård (Inn for Markus Johnsgård etter 60 minutter)

Blir mye løping og lite fornuftige baller å jobbe med. God som førsteforsvarer når Korsvoll må opp i banen.

Sindre Eggen (Inn for Magnus Richardsen etter 60 minutter)