Troms

15.42

Heggelia/trafikkulykke: Nødetatene er på tur til Heggelia etter melding om bil mot MC. Motorsyklisten skal ha kjørt inn i bil bakfra. Motorsyklisten sier seg uskadd, opplyser politiet.

13.17

Målselv: UP har utført fartskontroll i 60-sonen på Buktamoen. Resultat: 26 forenklede forelegg, samt ett for bruk av mobiltelefon. Høyeste målte hastighet var 82 km/t.

– 26 forenklede forelegg er en del. Dette var ikke helt bra. Det positive er at ingen fartsovertredelser var så høy at det medførte førerkortbeslag, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Morten Augensen.

10.50

Karlstad: En trailer skal ha kjørt utfor veien på Karlstad. Politet er på vei til stedet.

Det bekrefter Morten Augensen ved politiets operasjonssentral til Folkebladet.

– Vi har akkurat mottatt meldingen. Det skal være en utenlandsk sjåfør som har kjørt ut på sletta før knappsvingen på Karlstad, i retning Finnsnes, sier Augensen.

Han forteller at politiet er på vei til stedet.

– Vi hadde en UP patrulje på Buktamoen som er på vei til stedet, men det skal ikke være personskade, sier Augensen

Oppdatering: Til Folkebladets journalist på stedet forteller sjåføren av det utenlandske vogntoget at det kom en hund over veien, noe som gjorde at han måtte bremse og dermed havnet i grøfta.

Vogntoget var i utgangspunktet på tur til Senja for å laste fisk.

Det ser ikke ut til at vogntoget har noen skader.

Finnmark

23.50

Tana/Masjokki: Politiet fikk melding fra en eldre person som har gått seg vill. Trenger bistand for å komme seg ned fra fjellet da han er tom for krefter. Politiet bistår med ATV og har hentet personen ned klokka 04.50.

Nordland

01.12

Grane: UP har avholdt fartskontroll. Resulterte i to forenklede forelegg og ett førerkortbeslag. Høyeste hastighet ble målt til 125 km/t i 80-sonen.

Landet

To personer til sykehus etter boligbrann

Det brøt ut brann i en enebolig i Hedalen i Oppland natt til fredag. To menn i 30- og 60-årene er fraktet til sykehus med røykskader. Les mer her.