Nyhetsdøgnet 14. juni

En oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

POLITIET: Politiet i Tromsø fikk onsdag kveld en grunnstøtt tråler å hanskes med.  Foto: Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

nyheter

Troms

22.25

Kvaløya, Sandneshamn: 22 førere bøtelagt av UP grunnet høy hastighet.

21.47

Tromsø: Teknisk svikt med skipets autopilot viste seg å være årsaken til at en spansk tråler onsdag kveld kom ut av kurs og grunnstøtte ved Solneset i Hamna i Tromsø. Den spanskregistrerte tråleren kom inn nordfra gjennom Grøtsundet. Ingen personer ble skadd i hendelsen som politiet fikk melding om i 21.30-tida onsdag kveld. Politiet opplyser at både kaptein og styrmann blåste «grønt». Det var heller ingen fare for utslipp, opplyser politiet. Tråleren kom seg av grunnen ved flo sjø cirka klokka halv tolv om kvelden.

Finnmark

00.31

Sennalandet: UP har gjennomført fartskontroll. Stanset sjåfør i 126 km/t i 90-sone. Førerkort beslaglagt og sak opprettet, melder politiet.

Landet

Kvinne fraktet til sykehus i luftambulanse etter bilulykke i Telemark

En kvinne i slutten av tenårene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en bilulykke ved Sauar i Telemark. Europavei 134 er stengt i begge retninger. Les mer her.

Kvinne slått i hodet med glassflaske i Oslo

En kvinne i 30-årene ble slått i hodet med glassflaske på Tullinløkka i Oslo natt til torsdag. Gjerningsmennene løp fra stedet, og ingen er så langt pågrepet. Mer om saken her.

Politiet undersøker om bilbranner i Oslo var påsatt

Det brant i to biler på Høybråten i Oslo natt til torsdag. Politiet mistenker at brannen var påsatt. Les mer her.