Her skal de i gang med stikkrenneskifting

Arbeidet med å skifte stikkrenner på fylkesvei 263 mellom Bjorelvnes og Kårvikhamn starter mandag 18. juni.

STIKKRENNER: Arbeidet med å skifte stikkrenner på fylkesvei 263 mellom Bjorelvnes og Kårvikhamn starter mandag 18. juni.  Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

Daglig leder Erik Espnes i Presis Vegdrift opplyser at dette vil medføre at veien vil være stengt mellom klokka 18.00 og 21.00 og fra 21.30 og til klokka 01.00 fra mandag til torsdag i cirka to uker, så lenge arbeidet pågår.

– Det vil være mulighet for omkjøring via Sollidalen eller Rossfjordstraumen, opplyser Espnes.

Det er RP Maskin som skal utføre arbeidet med stikkrenneskifting. Totalt skal 12 stikkrenner skiftes mellom Bjorelvnes og Kårvikhamn. I tillegg skal det skiftes én stikkrenne nærmere Finnsnes fra Bjorelvnes.