Det viser ferske tall fra Brønnøysundregistrene.

Har livets rett videre

– Det er ikke så verst. Halvannen million i omsetning er nok mer enn vi tenkte når vi starta opp, sier Dina Bay til Folkebladet.

– Dette betyr vel at kafeen har livets rett fremover?

– Ja, men vi har prøvd å være begge to i drifta. Det har vi funnet ut at ikke går. Men jeg fortsetter, sier Bay.

– Dere har lite gjeld?

Fremmede hver eneste dag

– Vi har et godt kundegrunnlag. Mange tenker at for eksempel januar er en dårlig måned, men den har vært bra hos oss. Folk har kanskje ikke så mye annet å gjøre på den tiden.

– Og nå merker vi at sommeren er på vei. Sommeren er den beste sesongen vår. Bobilcampen er flott for oss. Mange av dem som er der kommer hit, spesielt i helgene merker vi det godt. Hver eneste dag har vi fremmede ansikter her. Det synes jeg er veldig artig. Det gjør jobben spennende, jeg er veldig glad i folk, sier hun.

Nøkkeltall 2017:

  • Sum inntekter: 1.583.762

  • Årsresultat: 79.051

  • Egenkapital: 279.051

  • Gjeld: 212.835

– Synes det er en artig jobb

– Holder dere åpent under Millionfisken?

– Ja, men vi stenger halv ni på kvelden. Det er fordi lokalene tåler ikke det trøkket som er under Millionfisken. Da lokalene ble brukt under Millionfisken var det et helt annet inventar her. Og vi jobber jo bare selv. Det blir så mye folk da at vi velger å stenge, sier Bay.

– Hva er veien videre for «Kåre på kaia»?

– Vi tar nå ett år av gangen. Jeg skal ha dette som full jobb og Andreas kommer til å gå tilbake til jobben på videregående skole. Vi får det ikke til å gå rundt at begge arbeider her. Det er mye jobb, det blir på en måte en livsstil å holde på. Jeg synes det er en artig jobb, vi er privilegert som får holde på med dette, sier hun.