Fornøyd med folkemøtene: – Folk vil kjenne seg igjen

Prosjektleder i Senja kommune forsikrer innbyggere at de vil se resultatene etter de 11 folkemøtene som nå er gjennomført o kommunene.

OPPMØTE: I Gryllefjord møtte 88 personer opp på folkemøtet vedrørende Senja kommunes samfunnsplan og nærdemokrati. Her med prosjektleder Hogne Eidissen stående i midten  Foto: Senja2020

nyheter

Hogne Eidissen, prosjektleder og fremtidig rådmann for Senja kommune bekrefter at innbyggere som har kommet med innspill på folkemøtene vil se resultater av dette når planene kommer på høring senere i år.

– Forutsetningen er at folk vil kjenne seg igjen å se resultatene. Skulle det ikke bli slik, har vi ikke gjort en god nok jobb. Det kom mange gode forslag og innspill, så klart dette skal med, sier Eidissen til Folkebladet.