Fikk bygget nytt hus - med store skjevheter i gulv:

–Husdrømmen er knust

Det nye huset til 2,3 millioner kroner har store skjevheter i gulvet. Huseier Audhild Harriet Myklebust fortviler over manglende løsning på problemet.

NYTT: Husdrømmen ble knust for Myklebust som egentlig skulle flytte inn i det nye huset i april.  Foto: Carina Hansen

nyheter

15. april skulle hun flytte inn i huset på hjemplassen sin, leiknes, som hun etter 10 år returnerte til. Den drømmen brast da hun møtte opp på befaringen.

– Jeg oppdaget det da jeg skulle sette inn kjøleskapet. Jeg klarte ikke å få det rett. Fire av syv gulv i det lille huset er skjevt. Fra gulvlista og ned til gulvet er det en åpning på flere centimeter mange steder. Hamco bygg har ansvaret, men de mener de ikke har skyld i dette, det er jeg sterkt uenig i. Husdrømmen min er knust, fortviler huseier Audhild Harriet Myklebust.