Troms

16.28

Skibotn/elgpåkjørsel: Ingen personskade. Elgen ligger død i veibanen. Vegmeldingssentralen orientert om dyret og tar seg av dette, opplyser politiet.

16.25

Tromsø/trafikkuhell: Bil av vei i Kaldfjord på Kvaløya. Politiet på stedet, nødetatene på tur til stedet, en person involvert, sier seg uskadd, opplyser politiet.

09.40

Tromsø lufthavn: Person stanset med slåsshanske i sikkerhetskontrollen. Slåsshanske beslaglagt, sak opprettes.

06.38

Tromsø, klokka 02.45: Politiet måtte gripe inn på en privatfest, der støynivået var av en slik karakter at den var til sjenanse for naboer. Festen ble avsluttet da politiet kom og ansvarlig på adressen fikk pålegg om å holde natteroen.

06.35

Tromsø, klokka 02.25: Ordensforstyrrelse på et av utestedene i byen, tre personer involvert og samtlige fikk pålegg om å forlate sentrum.

06.32

Harstad, klokka 02.08: Melding om slagsmål utenfor et av utestedene, da politiet ankom noen minutter senere var kamphanene forlatt.

06.30

Tromsø, klokka 02.00: Melding om flere slagsmål i Storgata, patruljen var på stedet etter kort tid og det roet seg fort ned. Flere av de involverte fikk pålegg om å forlate sentrum.

06.25

Tromsø, klokka 06.25: Politiet rykket ut til et utested etter melding om flere slagsmål på samme sted. Det ene forholdet ble løst på stedet, det andre endte med at en av partene ble innbrakt og ivaretatt i politiarresten, med bakgrunn i at han var overstadig beruset.

06.21

Tromsø, klokka 00.50: Poltipatruljen kom over en ung, beruset mann i sentrum. Vedkommende hadde lettere skader etter fall og ble kjørt til legevakta for ivaretakelse der.

06.18

Harstad, klokka 00.30: Politiet tilkalt til et av utestedene, der en kvinnelig gjest nektet å forlate. Vedkommende ble bortvist, men returnerte etter kort tid. Såpass beruset at hun måtte ivaretas av politiet over natten.

02.43

Tromsø: UP stanset lørdag kveld en bil hvor de mistenker fører for å være ruspåvirket. Føreren, en mann i 20-årene, fikk førerkortet beslaglagt og det ble opprettet sak for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Nordland

07.35

Bodø: Politiet fikk melding fra publikum om en mann som blottet seg langs Kirkeveien. Politiet kjørte ut i sivil bil i samme område. I Kirkeveien krysset en mann veien foran bilen. Midt foran bilen stoppet han og snudde seg mot bilen. Han hadde da erigert penis i hånden. Politiet skriver på twitter at det virket som han ønsket å vise seg fram. Han ble innbragt til politistasjonen. Ettforskning startet, melder politiet.

05.27

Narvik, klokka 02.08: Melding fra et utested om en mann som er svært så pågående i sine forsøk på å få kontakt med kvinner på stedet. Politiet til stedet. Mannen var svært beruset og fortsatte med sine ufine tilnærmelser mot damer etter at politiet ankom. Innbragt til arrest.

Finnmark

06.22

Kautokeino: Flere personer i slagsmål i Kautokeino i forbindelse med privat arrangement, ingen personskade, melder politiet.. Forholdet roet seg etterhvert. Politiet har ikke vært på stedet.

04.54

Alta: Mann  i 20-årene innbragt og satt i arrest i Alta etter å ha laget kvalme ved en fiskeplass i Altaelva. Forholdet anmeldes.