Det nye firmaet heter Hanssen Maskin AS, og har adresse c/o Sucabe Invest i Strandveien 44. Ifølge Brønnøysundregistrene er formålet til selskapet å drive med kjøp/salg av maskiner og utstyr.

Aksjekapitalen er på 50.000 kroner, og Herleif Hanssen er både daglig leder og styreleder.

Herleif Hanssen ser dermed ut til å fortsette i samme bransje. For 25 år siden stiftet han Hanssen Maskinforretning AS, det som senere ble Tools.

Da han hadde sin siste arbeidsdag ved Tools 29. desember i fjor, skrev han på Facebook at det var vemodig, rart og nesten uvirkelig å slutte etter 25 år. – Men samtidig skal det bli godt å styre tiden selv, skrev han.

Flere etableringer

De siste to ukene er det registrert flere nye foretak i Lenvik. Her er en oversikt:

Hugin og Munin AS er stiftet med adresse Trollvikveien 235. Selskapet skal ifølge opplysninger i Brønnøysundregistrene drive med investeringsvirksomhet, herunder investering i aksjer, samt erverv, utvikling, forvaltning, omsetning og utleie av fast eiendom, selv eller gjennom hel- eller deleid selskap, som det heter.

Espen Sørås er daglig leder og styremedlem, mens styrets leder er Sverre Gårseth Hov. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.

Industri Kulde AS er stiftet med adresse Sortebekken 2 på Silsand.

Formålet er salg av og service på kuldetekniske produkter og systemer.

Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Jan Otto Larsen er daglig leder og styremedlem, mens Per Preben Simmersholm med adresse Fredrikstad er styrets leder.

Sameiet Nygårdsplatået 11 heter et nystiftet eierseksjonssameie på Finnsnes. Frank Millerjord er styrets leder, mens styremedlemmer er Jimmy Tøllefsen og Wenche Gjerdrum Bårdsen.

Senja Elektro & Automation AS er stiftet med adresse Trollvikøyra 16.

Formålet er knyttet til entreprenørtjenester innen elektroinstallasjon og automasjon, samt montasje og reparasjon av elektrotekniske anlegg. Selskapet skal også drive med med utleie av arbeidskraft og byggevirksomhet. Selskapet kan også delta på eiersiden i andre selskaper, framgår det av opplysninger fra Brønnøysundregistrene.

Sveinar Hov er daglig leder og styreleder. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.

Statthansa AS er stiftet med adresse Vikaveien 270 på Silsand.

Daglig leder og styreleder er Asbjørn Hansen.

Selskapet skal ifølge formålsparagrafen drive med biolandbruk. Aksekapitalen er på 30.000 kroner.

Torfinn Jørgensen er stiftet med adresse Høgliveien 609. Det er et enkeltpersonsforetak med formål å drive utleie av arbeidskraft, utleie av gravemaskin og traktor med eller uten sjafør. Videre skal selskapet drive med utleie av båt, snørydding, produksjon og salg av ved (brensel), samt tilby fiskeguiding til reiselivsbransjen.

Tråsdahl Musikk er et enkeltpersonsforetak som er stiftet med adresse Tortenlia 27.

Formålet er innafor lyd-tjenester, musikk-tjenester og salg av musikk. Innehaver er Alf Sverre Tråsdahl.