Mekanikerlærlingene har konkurrert om å representere Troms

Tre klare for NM i Oslo

12 mekanikerlærlinger fra Troms har deltatt i «Troms-mesterskapet» i yrkesfagene lette kjøretøy, tunge kjøretøy og yrkessjåførfaget.

VINNERNE: Fra venstre ser vi Erlend Mathias Sandvik (klasse lette kjøretøy), Johan-Sedvart Nordgård (yrkessjåførfaget), og Erlend Kolin Theodorsen (tyngre kjøretøy). Til høyre ser vi Steve Rokstad fra TOBO.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Steve Rokstad fra transport- og bilfagenes opplæringskontor på Finnsnes (TOBO) er mannen som har hatt regien for fredagens mesterskap der altså 12 lærlinger innen de forskjellige yrkesfagene har konkurrert mot hverandre.

Lærlinger fra hele fylket

Steve forteller at det er kandidater fra Harstad, Tromsø og fra Midt-Troms som konkurrerer mot hverandre. Han forteller at denne tevlingen foregår i lokalene til Senja videregående skole.