Troms

09.56

Skøelvdalen: Trafikkuhell ved utforkjøring, melder politiet. Ingen personskade. Politiet har vært på stedet.

06.35

Tromsdalen: Mann i 30-årene innbragt av politiet fra Shelll-stasjonen, da han var til sjenanse på stedet, opplyser politiet.

03.21

Sørreisa: Politiet har i natt avholdt promillekontroll i Sørreisa. Ingen overtredelser.

00.12

Kvaløysletta: Politiet avholdt promillekontroll. 60 kontrollerte. Ingen overtredelser.

00.08

Brevika, Tromsø: UP har avholdt laserkontroll i 50-sone. En fører fikk sitt førerkort beslaglagt da han ble målt til 86 km/t. 12 førere fikk forenklet forelegg, høyeste hastighet blant disse var 73 km/t.

00.06

Breivikeidet, Tromsø: UP har avholdt laserkontroll i 60-sone. 19 førere fikk forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 85 km/t.

23.49

Olsborg, Målselv: Mann i 40-årene målt til 100,13 km/t i 80-sone, melder Troms poliitidistrikt. Mannen vedtok et forenklet forelegg.

23:27

Solllia, Harstad: Politiet har avholdt laserkontroll i 70-sone. En mann i 30-årene fikk sitt førerkort beslaglagt da han ble målt til 114 km/t. Sak blir opprettet.

Nordland

03.03

Sandnessjøen: Politiet har gjennomført laserkontroll. Resultat: Ett stykk førerkortbeslag og to stykk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 127 km/t i 80-sone.

00.21

Sortland: UP har stanset to biler som kappkjørte. Begge førerne anmeldes for brudd på Vegtrafikklovens paragraf 3, og førerkortene er tatt i beslag.

Finnmark

03.52

Alta: UP stanset fører som kjørte motorsykkel. Føreren, som var en mann i tenårene, tatt med til legevakta for blodprøve etter å ha blåst positivt i alkotest. Vedkommende dimittert etter blodprøvetaking og avhør. Sak opprettes, melder politiet.

03.13

Vardø: Beruset mannsperson i 30-årene bortvist fra utested grunnet kranglete oppførsel. Etterkom dette ved å forlate stedet.

02.11

Hammerfest: En bartender slått av kvinnelig gjest i 30-årene. Politiet har vært på stedet. Mistenkte gitt pålegg om å forlate sentrum. Noe hun ville etterkomme. Politiet vurderer å opprette sak.

01.43

Alta: Kvinnelig gjest og dørvakt i fysisk håndgemeng. Gjesten bedt om å forlate lokalet etter å ha helt øl over dørvakta. Gjesten forlot stedet etter pålegg fra utestedet og politiet.

01.13

Kirkenes: To mannspersoner forfalsket ID for å komme seg inn på utested. Politiet oppretter sak.

00.58

Alta: Politiet melder at beruset mannsperson i 50-årene innbringes til arresten for å tørke noen timer. Løslates når han blir edru. Har ikke gjort noe straffbart.

00.56

Hesseng: Melding om brann i et rekkehus i Hessengveien. Nødetatene til stedet. Brann meldte at de har fått raskt kontroll på brannene som startet i det elektriske anlegget, på yttersiden av leiligheten. Politiet undersaker saken.

00.06

Nordkapp: Trafikkuhelll ved Kåfjord E69, melder politiet. Bil med campingvogn veltet på veien. Ingen personskade. Bilberging til stedet for å rydde veien. Ingen sak opprettet, konkluderer politiet.

Norge

Mann alvorlig skadd i båtulykke i Arendal

En mann i 30-årene er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter at han kjørte inn i en sjøbod i Saltrødbukta i Arendal natt til lørdag. Båten har sunket. Les mer her.

Fire til sykehus etter utforkjøring i Flå

Fire personer i 50- og 60-årene er fraktet til sykehus, en av dem i luftambulanse, etter en utforkjøring i Flå kommune i Buskerud lørdag morgen.

Det opplyser operasjonsleder Trond-Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB.

– Vi kjenner ikke skadeomfanget for noen av dem og vet ikke hva som har skjedd. Ingen av de fire er norske, så vi har hatt litt kommunikasjonsproblemer på stedet, sier Groth.

Minst en av de skadde ble fraktet til Ringerike sykehus. Politiet har ikke opplysninger om hvilke sykehus de øvrige ble fraktet til.

Ulykken har skjedd på en rett strekning på riksvei 7 ved Stavn camping på oversiden av Flå. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 6.12.

Utenriks

Trump: Produktive samtaler med Nord-Korea om toppmøte

President Donald Trump sier at USA har «veldig produktive samtaler med Nord-Korea om å gjennomføre toppmøtet likevel». Les mer her.