Troms

11.17

Tromsø: Fartskontroll avhold på Stakkevollvegen. Fire forenklede forelegg og høyeste hastighet var 54 kilometer i timen i 50-sonen. 20 personer ble kontrollert for promille, men ingen overtredelser, skriver politiet på Twitter.

10.45

Tromsø: Politiet melder på Twitter at de har gjennomført en primillekontroll i krysset Kirkegårdsvegen/Lagnesvegen. 24 personer ble skjekket, alt var ok.

04.45

Den drapssiktede ektemannen som skolerte på Finnsnes, skjøt Janne Jemtland utenfor hjemmet i Brummundal, skriver VG. Politiets foreløpige undersøkelser viser imidlertid at dødsårsaken var drukning. Les mer om saken her.

Finnmark

03.44

Kirkenes: Politiet ga muntlig pålegg om å dempe lydnivået på en fest i en bolig på Hesseng.

03.07

Alta: Mann (19) ble slått ned på Arones. Han ønsker å anmelde forholdet, rapporterer politiet på Twitter.

Nordland

05.21

Flere personer i Bodø, Narkvik og Fauske ble i natt bortvist fra sentrum grunnet fyll, skriver politiet på Twitter.

04.02

Narvik: Tre personer pågrepet i sentrum lørdag kveld, siktet for bruk av narkotika. Beslag av mindre mengder narkotika, løslatt etter avhør, skriver politiet på Twitter.

Norge

07.31

En enebolig i Verdal ble totalskadd i brann i natt. Politiet har fått tak i beboeren, skriver NTB. Les mer om saken her.

05.35

En 41 år gammel kvinne som ble kritisk skadd i en båtulykke på øya Selje i Sogn og Fjordane, døde lørdag kveld. Les mer her.

03.38

Det brøt ut brann i et skogsområde på Tangen, nord for Svartnes, i Stange i Hedmark natt til søndag. Brannvesenet har kontroll på situasjonen. Les mer her.

00.33

Etter nærmere seks dager med 1.700 journalister i streik er det ingen tegn til bevegelse hos ledelsen eller klubben i NRK. Les mer her.

Verden

09.46

Kongefamilien i Storbritannia takker alle som var til stede under prins Harrys og Meghan Markles bryllup eller fulgte med via fjernsynsskjermene. Les mer om saken her.

08.57

USA og Kina er enige om å skrinlegge handelskrigen og stoppe økningen av toll mellom landene, opplyser Kinas visestatsminister Liu He. Les mer her.

08.28

Den elektriske gitaren som var viktig for Bob Dylans utvikling fra akustisk musikk til rock, er solgt for 4 millioner kroner på auksjon. Les om salget her.

08.02

En mann døde og hans venn ble skadd da de ble angrepet av en puma under en morgentur på terrengsykkel utenfor Seattle nordvest i USA. Les mer her.

06.27

Donald Trump jr.s møte med to menn før presidentvalget i 2016 er under etterforskning av spesialetterforsker Robert Mueller. Les mer her.