Odd Thomassen som har vært sentral i motstanden mot høy eiendomsskatt er også sentral i forbindelse med dannelsen av det nye partiet.

Blir avgjort på onsdag

Folkebladet var i kontakt med han fredag. Men ønsket ikke å uttale seg til avisa i saken før møte på onsdag er unnagjort. På facebooksiden « Lavere eiendomsskatt i Målselv kommune» med 2200 medlemmer har han klar tale:

« Som alle er kjent med har det i gruppen vår vært diskutert om å starte et nytt politisk parti i Målselv. Dette med bakgrunn i den høye eiendomsskatten som kommunen har»bevilget» innbyggerne og en del andre politiske vedtak. Sentrale personer i gruppen har hatt et startmøte hvor vi diskuterte partiets « livets rett».

Det var enighet om at det er verdt et forsøk, derfor har vi berammet et nytt møte i uke 21», skriver han.

Fikk mange «liker» på Facebook

« På dette møtet vil det bli fattet et vedtak om « veien videre» i prosessen med etableringen, ev. «skrinlegging» av prosjektet. Vi er ikke kommet på detaljnivå, derfor kan vi ikke på nåværende tidspunkt svare på direktespørsmål om en ev. etablering. Ved å trykke like på dette innlegget, vil vi få en indikasjon på hvor mange som ønsker et nytt politisk parti velkommen i Målselv», fortsetter Thomassen.

Da Folkebladet sjekka fredag hadde han 88 som hadde trykket liker.