Beklager strømbrudd dagen før dagen

Troms kraft melder om et større strømbrudd på deler av Finnsnes sentrum, Bjorelvnes og Rossfjord på kvelden 16. mai.
nyheter

Like før klokken 22 meldte Troms kraft på Facebook at flere montører var ute på feilsøking.

– Forventet rettetid er satt til klokken 02.30. Rettetida kan derimot bli utvidet, men vi kommer tilbake med mer info så snart det skjer endringer, skriver kraftselskapet, som samtidig beklager at dette skjer dagen før dagen.

Like etter 23.30 meldte de at samtlige i Finnsnes sentrum hadde fått strømmen tilbake.

– Vi fortsetter med feilsøking mot Rosfjord. Når det gjelder Silsand så er vi igang med seksjonering, det vil si  at enkelte kunder vil få strømmen tilbake fra midanatt og flere etterhvert til vi får seksjonert inn samtlige, opplyser selskapet.

Oppdatering kl. 23:53: Da har kunder frem til Rørvik fått strømmen tilbake.