Nyhetsdøgnet onsdag 16. mai

En oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
nyheter

Troms

14.22

Flere mindreårige pågrepet etter "episode"  i Målselv onsdag, skriver Nordlys.

- Det er personer som er pågrepet og saken etterforskes. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Rune Nilsen, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

14.09

Utrykningspolitiet har hatt kontroll på Finnsnes. Troms politidistrikt opplyser på Twitter at fire bilister har fått forenklet forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon

09.29

Tromsø: Mann (19) anmeldes etter å ha lekt seg med pil og bue utenfor NAVs lokaler. Hadde rigget seg til med blink i form av en tom cornflakes-eske, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Nordland

02.50

Mo i Rana: En mann pågrepet, siktet for bruk/besittelse av narkotika.

Finnmark

05.56

Kirkenes: Klage på støy fra Kirkenes videregående skole hvor rødrussen er samlet.

Norge

05.20 - Kongsberg: En mann i 20-årene er tiltalt for å ha forledet 25 unge jenter til å kle av seg i videosamtaler på nettet. Ofte skal han ha utgitt seg for å være politimann.

04.55 - Namsos: En kvinne og et barn ble kjørt til sykehus med røykskader etter at det brøt ut brann i en firemannsbolig i Namsos natt til onsdag.

Verden

04.57 - Nord-Korea: Hvis kun Nord-Korea skal kvitte seg med sine atomvåpen, og ikke USA, vil ikke Kim Jong-un ha interesse av å møte Donald Trump, sier landets utenriksminister.

01.43 - USA: Det hvite hus er tilbakeholdent om meldingen om Nord-Koreas trusler om å droppe toppmøtet med Donald Trump og avlysningen av samtalene med naboen i sør.