Nyhetsdøgnet tirsdag 15. mai

En oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
nyheter

Troms

13:15

Finnsnes: – To biler har kollidert i Storgata i Finnsnes sentrum, opplyser regionlensmann Arnold Nilsen. Førerne av de to bilene er tatt hånd om av helsepersonell.

00.17

Tromsø: Etter klager fra naboer har politiet bortvist en rekke russebiler fra området til Fløyahallen.

Nordland

01.23

Mosjøen: E6 syd - bilfører siktet for promillekjøring. Bevissikring iverksatt.

Finnmark

06.31

Alta: Melding om trafikkuhell ved Pizzabakeren. 2 biler kom borti hverandre, den andre bilen kjørte vekk fra stedet uten å utveksle personalia. Fører av den bilen som stakk bes ta kontakt med oss.

02.02

Alta: Flere meldiger på russen i Alta som støyer. Spesielt ille er musikken som blir spilt. Denne faller ikke i smak på natterstid til deler av Altas befolkning. Politiet henstiller russen til å dempe lydnivået.

Norge

06.30 - Oslo: Mens helseforskjellene har blitt mindre i flere land i Europa de siste årene, peker pilene i Norge motsatt vei, viser Folkehelserapporten 2018.

03.42 - Oslo: Russebråk over hele landet holdt naboer våkne og politiet i sving natt til tirsdag. I Oslo sloss et tjuetalls russ, og flere ble lettere skadd, melder NTB.

Verden

05.52 - Sør-Korea: Nord-Korea og Sør-Korea har blitt enige om å holde samtaler mellom høytstående delegasjoner fra begge land onsdag.