Troms

17.36

Nordkjosbotn: Melding om trafikkulykke, møteulykke på E6. Det opplyses fra første ambulanse på stedet at en person er hardt skadet, og at fem er lettere skadet. Politiet er fortsatt på tur mot stedet.

Oppdatert melding kl. 18.41: Til sammen 12 personer var involvert i ulykken. Ni av disse kjøres/flys til traumemottak på UNN i Tromsø.

22.20

Finnsnes: Politiet i Troms utførte en trafikkontroll og fartskontroll avholdt i Trollvikveien, 50-sone. Her ble to forenklede forelegg utstedt. Høyeste hastighet 61 kilometer i timen.

Finnmark

23.56

Tana bru: Politiet rapporterer om motorvogntyveri og kjøring i beruset tilstand. Politiet rykket ut og pågrep en utl. mann i 20 årene. Fremstilles for blodprøve. Saken etterforskes.

Nordland

15.47

Narvik: Ei alvorlig trafikkulykke fant sted i Trædaltunellen på E6 nord for Narvik fredag ettermiddag. En person omkom i ulykka, opplyser politiet i Nordland. Tre personer ble brakt til sykehus i Narvik.

05.58

Narkvik: Politiet i Nordland melder om at russ laget støy ved Solhaugen VGS. En gjeng med russ skal ha spilt volleyball på stedet og skapt mye støy fra stedet. Politiet ba russen dempe seg, men flere russ hadde dratt før politiet ankom.

05.38

Bodø: Politiet har i løpet av natten vært på russekampen da det har vært mye støy og høy musikk.

00.09

Politiet melder om at det i løpet av kvelden 10. mai har vært 12 branner i terreng i Nordland.

Norge

05.57

Oslo: En kvinne i slutten av 20-årene ble truet med kniv og ranet av fem yngre menn på Furuset i Oslo natt til fredag. To menn er pågrepet. Les mer her.

05.45

I løpet av årets fire første måneder er 1.619 utlendinger sendt ut av Norge med tvang. Vel en tredel av dem er straffet for lovbrudd i Norge. Les mer her.

03.25

Oslo: Det har vært amper stemning mellom Oslo-russen i natt. Politiet måtte rykke ut til bråk og slåssing mellom flere russ på Sørkedalen skole i Oslo natt til fredag, skriver NTB.

01.30

Riksrevisjonen lyste ut vikariater til tross for at det nye lovverket ikke tillater ikke slike ansettelser. Etter et par uker ble prosessen stanset. Les mer om dette her.

23.04

Oslo: Lan Marie Berg (MDG) sier hun ønsker å fortsette som miljøbyråd, om Oslos velgere gir dagens byrådspartier nye fire år ved makten i hovedstaden neste år. Les mer her.

Verden

06.01

Australia: Fire barn og tre voksne er funnet døde med skuddskader på en eiendom på landsbygda sørvest i Australia. To våpen er funnet på stedet. Les mer her.

04.30

Brasiliansk politi drepte 5.012 personer i 2017, viser en ny rapport. Det er en stigning på 19 prosent fra året før.Samtidig falt antall drepte politibetjenter med 15 prosent til 385. Les mer om saken her.

01.33

Iran er ikke ute etter økt spenning i Midtøsten, forsikrer Irans president Hassan Rouhani i en telefonsamtale med Tysklands statsminister Angela Merkel. Les mer her.

00.44

Le Monde: Nordmann pågrepet i Frankrike og siktet for terrorfinansiering i Syria. Det er en tidligere PST-ansatt er siktet for terrorfinansiering i Frankrike i forbindelse med at han var sikkerhetssjef for en fransk sementfabrikk i Syria. Les mer her.