Troms:

17.06

Silsand/trafikkontroll: Politiet har avholdt dokument-/promillekontroll ved Laukhella. 22 kontrollerte, ingen reaksjoner, meldes det.

16.24

Balsfjord/trafikkulykke: Motorsyklist har kjørt ut på E6 i området Høgda — mellom Strupen og Heia — nødetatene på tur til stedet, den skadde er ved bevissthet.

Oppdatert melding kl. 18.16: Politiet melder at de er ferdig på stedet. Årsaken til ulykken er ikke klarlagt på dette tidspunkt. Den skadde er fraktet til UNN for behandling. Politiet oppretter sak.

16.15:

Oteren/trafikkulykke: Alle nødetatene rykket ut til området Strand etter melding om at motorsykkel hadde kjørt ut. Fører har lårbensbrudd og smerter i brystet, flys med helikopter til UNN i Tromsø.

16.06:

Ytre Lyngen/snøscooterkontroll: Syv snøscooterkjørere blir anmeldt for ulovlig kjøring etter å ha blitt sjekket ved Ytre Gamvik-breen.

15.32

Lyngen/snøras: Meldt om snøskred mellom Lassofjellet og Storgalten på forsiden ned mot bebyggelsen. Flere vitneobservasjoner, god mobildekning i området, ingen meldt savnet, konkluderes med at ingen er tatt i skredet, melder Troms politidistrikt.

12:53: Skibotndalen: Skogbrann, E8 ved «Lullesletta», brann i campingvogn samt i skogområde rundt. Brann og politi på stedet.

Oppdatert melding kl. 14.31: Skogbrannen er nå under kontroll, melder politiet.

Oppdatert melding kl. 16.03: 110 melder at det er et område på cirka 250 meter bredde og 700-800 meter lengde som er avsvidd.

12.47: Tromsdalen: Mann, 27 år, innbragt. Beruset og utagerende på en privatadresse. Innsatt i arrest.

02.00: Tromsø: Politiet avholdt kontroll med fokus på promille på Stakkevollvegen i Tromsø. 25 førere ble kontrollert, og alle passerte. Èn bil ble imidlertid avskiltet da den ikke var fremstilt for PKK (EU-kontroll), og èn fører fikk muntlig advarsel for feil bruk av lys. Det opplyser Troms politidistrikt.

Resten av landet:

22.20: Hammerfest: Utrykning fra nødetatene til Melkøya etter melding om røyklukt. Området ble undersøkt, men det ble ikke oppdaget noen brann. Oppdraget ble da avsluttet.

23.15: Tana: En bilist ble stoppet på Seidafjellet av UP. Bilisten hadde kjørt i 116 km/t i 80-sonen. Førerkortet ble beslaglagt, og politiet opprettet sak på forholdet.

03.00: Bodø: En mann i 40 årene  fikk pålegg om å forlate Bodø sentum. Han spyttet på politibilen til patruljen, opplyser Nordland politidistrikt.

03.42: Oslo: Mann alvorlig skadd i slåsskamp i Oslo – én pågrepet. Les mer.

04.28: Haugesund: Mann til sykehus etter å ha jaget innbruddstyv i Haugesund. Les mer.

06.43: Oslo: Flere skudd avfyrt i Maridalsveien i Oslo. Les mer.

08.07: Oslo: 71-åring tiltalt for å ha startet åtte branner i Oslo. Les mer.

Verden:

00.11: Italia: Italias populister gjør et siste forsøk på å danne regjering. Les mer.

03.09: Hawaii: Eksplosjon i Kilauea-vulkanen på Hawaii. Les mer her.

04.00: Nord-Korea: Amerikanere løslatt fra Nord-Korea takker Trump for hjelpen. Les mer.

08.57: Kenya: Minst 20 døde da demning brøt sammen i Kenya. Les mer.