Troms

06.09

Tromsø - Telegrafbukta: 19-årig gutt innbragt russ, beruset, hadde vært i klammeri med andre russ, innsatt i arrest.

03.20

Tromsdalen: Reinen, 18-årig mann innbragt, ringte på tilfeldige dører i nabolaget, overstadig beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv. Innsatt i arrest.

01.23

Tromsø sentrum: Mann, 34 år, nektet å fjerne seg fra utested hvor han var uønsket, innbragt og innsatt i arrest, sak opprettes.

00.54

Tromsøya nord: klage på fest støy fra tre privatfester. Politiet har vært på stedet og gitt pålegg om å dempe seg.

Nordland

07.34

Bodø - Skivika: Mann funnet ved gangvei - "sovende" i regnværet. Vi og ambulanse på stedet - Mannen kjørt til sykehus for undersøkelser/behandling.

06.21

Narvik - Dronningsgata: Plastplater har løsnet fra bygg, blåst ned fra tak på vei/fortau. Brann sjekker bygget, lift kunne ikke brukes grunnet sterk vind.

Litt senere kunne politiet melde at de hadde sperret av kvartalet Dronningens gate/Breibakken og Brattbakken - grunnet fare for flere takplater skal komme ned. Senere viste det seg at det var veggplater som hadde løsnet. Nybygg under oppføring. Byggherrer varslet, meldet Politiet i Nordland.

03.27

Mosjøen - Mellomvegen: Ca. 30-40 rein har tatt tilhold ved skolen.

03.22

Narvik: Slossing ved utested. En beruset mann innbragt og settes i arrest.

02.30

Rognan: Beruset 20-åring sloss på bursdagsfest. Innbragt og satt i drukkenskapsarrest.

02.27

Bodø: Godt beruset ung mann hadde forsøkt å ta seg inn i bolighus. Innsatt i drukkenskapsarrest.

Finnmark

06.02

Da har vi berget oss godt igjennom natten.  Det har vært en del feststøymeldinger i hovedsak flere steder i Alta området.  Ingen alvorlige.  Toppes med kontrollert bilfører i Kirkenes som siktes for kjøring i beruset tilstand, meldet politiet i Finnmark.

Norge

06.53 - Karmøy: Politiet har kontroll på en mann som er mistenkt for å ha skallet ned en annen mann i et forsamlingslokale på Karmøy i Rogaland natt til søndag.

02.51 - Oslo: Regjeringen vil øke innsatsen mot marin forsøpling med 130 millioner kroner. Totalt vil det gå 280 millioner kroner til formålet i 2018.

Verden

08.32 - Pakistan: 20 gruvearbeidere har mistet livet i en gasseksplosjon i en kullgruve sørvest i Pakistan.

08.09 - Gazastripen: Seks av ti barn på Gazastripen sliter med traumer og opplever frykt, angst, stress og mareritt, viser en undersøkelse fra Flyktninghjelpen.