Troms

11.09

Tromsø: Politiet har siktet en person for promillekjøring, vi har sikret nødvendige prøver, førerkortet er beslaglagt og sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

08.59

Tromsø: Vi har avholdt promillekontroll i Tromsdalen, 11 kontrollerte, ingen reaksjoner, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

08.33

Tromsø: Vi har avholdt rus- og dokumentkontroll på Stakkevollveien. 47 kontrollerte, ingen reaksjoner.

02.51

Harstad: Trafikkuhell, rv. 83 personbil kjørt i rekkverket, ikke personskade. Kvinnelig bilfører i førtiårene mistenkt for ruspåvirkning under kjøring, sak opprettet.

00.48

Kvaløyvegen, Tromsø:: fartsovertredelse av mc-fører. Mann (17) anmeldt for å ha kjørt i en hastighet av 88 km/t i 60 km/t-sone. Førerkort beslaglagt.

00.31

Balsfjord: UP har hatt trafikkontroll v/E6 Løvås. 12 Forenklede forelegg for fart. Høyeste fart var 99 km/t i 80 sone.

Nordland

05.24

Mosjøen: Ordensforstyrrelser på privatadresse. Patrulje sendte besøkende hjem til egen bolig.

05.22

Bodø, Mørkved: 3 unge menn hadde tatt med seg et trafikkskilt på tur hjem. Patrulje snudde de og påså at skiltet ble montert tilbake på sin rette plass.

04.42

Sandnessjøen: Trafikkuhell i Novikveien - bil har kjørt i gjerde og forlatt, men kjennetegn lå igjen. Vi søkte og fikk straks kontroll på sjåføren. Mistanke om promillekjøring - bevissikring iverksatt.

03.50

Rana, Toranesgata: Røykutvikling fra tomannsbolig. Nødetatene på stedet. Brannmannskaper hentet ut beboer i kjelleretasje. Årsak; pizzasteiking. Beboer uskadd. Sak opprettet.

03.41

Sandnessjøen: Radåsmyra. Skadeverk på russebuss - politiet ønsker tips om noen har sett/hørt noe.

03.06

Rana: Talvikparken. Bilfører kjørte "merkelig" på gang/sykkelvei. Sjåfør hadde heller ikke førerkort. Anmeldes.

02.00

Sortland, Rema 1000: CO2-lekkasje utløst i bygget - rundt 250 kilo gass er utløst. Brann foretar lufting. Ikke meldt om skader.

01.24

Ankenes: Festbråk fra privatbolig. Patrulje til stedet. Huseier gitt pålegg om å dempe lydnivået.

Finnmark

06.43

Hammerfest: Promillekontroll.  17 kontrollerte.  Ingen reaksjoner.

05.42

To unge menn inbrakt for å avgi nødvendige dråper urin da det er mistanke om rus på mer enn alkohol. Saker opprettes.

Norge

08.40 - Oslo: Flere stortingsrepresentanter krever at Det kongelig hoff offentliggjør pengebruken og forvaltningen av statlig eiendom.

07.47 - Oslo: Arbeiderpartiet vurderer nå etter inspirasjon fra sitt danske søsterparti for å sende asylmottakere til mottak i tredjeland.

Verden

08.08 - Moskva, Russland: Da Frode Berg reiste til Russland i desember, kan russisk etterretning ha ment at det var deres siste sjanse til å pågripe ham, tror hans russiske advokat.

08.43 - Berlin, Tyskland: Det tyske flyvåpenet har store problemer med sine Eurofighter-fly, og bare en håndfull av kampflyene er ifølge tyske medier nå operative.