Troms

15:45

Finnsnes: UP har avholdt trafikkontroll i området rundt Finnsnes. Sju forenklede forelegg for mobilbruk, samt ett forelegg for brudd på vikeplikt og ett gebyr for manglende bruk av setebelte.

07.48

Storsteinnes: Trafikkuhell på E6 ved Tømmerelv. Påkjørsel bakfra. En person har smerter i nakken. – Vi er på vei til stedet, melder politiet.

05.19

Tromsø: Bil stanset med påsatte falske kjennetegn. Fører har ikke gyldig førerkort, framsto som ruset i tillegg til å være etterlyst grunnet ikke møtt til soning av dom.

03.49

Tromsø: UP har stanset en bil som hadde på slep en annen bil. Bilen på slep var påsatt falske skilter samt at fører i samme bil var ruspåvirket.

03.28

Tromsø, Langnes: Til sammen er 22 russebiler stanset av politiet og gitt pålegg om å dempe musikken og respektere natteroen. Dette som resultat av en rekke klager på høy musikk i området Kvaløya og vestsiden av Tromsøya.

03.27

Harstad: Seks bilfører kontrollert for promille. Alt OK.

00.26

Harstad: Mann (27) anmeldes av politiet etter at det ble gjort funn av mindre mengder narkotika på vedkommende.

Nordland

02.58

Bodø: Meldinger om støy fra russecampen i Mørkvedbukta. Politiet var på stedet og fikk dempet musikken. En perosn ble bortvist fra stadet.

02.37

Bodø: UP har avholdt laserkontroll ved Herredshuset. Stanset en MC som kjørte i 87 km/t mens fartsgrensen på stedet er 60 km/t. Førerkortet beslaglagt.

23.57

Valle, RV80: UP stanset kvinnelig sjåfør i 60-årene. Mistanke om ruspåvirket kjøring. Også funn av små mengder narkotika. Førerkort beslaglagt, forholdet anmeldt.