Troms

22.08

Tromsø: Beruset kvinne i 40-årene spiste og drakk på utested uten å gjøre opp for seg. Var også et ordensmessig problem. Innsatt i arrest.

22.07

Tromsø: Beruset mann i 50-årene slo, sparket og spyttet på betjening og gjester på utested. Ingen ble skadet. Mannen er innsatt i arrest.

22.05

Kvaløysletta: Kvinne i 20-årene mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortbeslag.

22.02

Heggelia: Mann i tenårene fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 78 km/t i 50 km-sone, melder Troms politidistrikt.

18.40

En stor stein har rast ned på veien i Kaperdalen.

– Vi kom til etter at den hadde rast ned, sier Ronny Olsen, som sier at steinen må ha rast ned den siste timen.

Han publiserte bildet i en Facebook-gruppe, hvor det også er flere andre som har lagt ut bilde av steinen.

Hos vegtrafikksentralen får Folkebladet opplyst at de er kjent med steinen, og at det allerede er satt i gang arbeid for å fjernet steinen.

18.28

Buvika: Gressbrann. Brann og politi på tur til stedet.

04.28

Tromsø/russestøy: Politiet har vært ved flyplassen og pålagt omtrent 10 kjøretøyer å dempe støynivået etter flere klager på høy musikk fra stedet.

02.56

Tromsø/russestøy: Politiet har vært i Telegrafbukta etter flere klager på høy musikk fra området. Russen ble tilsnakket og kjørte fra stedet.

22.13

Tromsø: Godt beruset mann (42) innbrakt av politiet etter å ha vært og banket på en ytterdør, som han trodde var hans egen.

Finnmark

01.15

Mehamn: To kvinner havnet i håndgemeng på utested i Mehamn. En kvinne skal ifølge politiet ha fått et ubetydelig kutt i en leppe. Politiet har bedt om at forholdet anmeldes.

20.52

Kvaløya: En rein måtte 1. mai avlives, sannsynligvis på grunn av at den har blitt angrepet av en hund. Gjennom politiet ber reineieren innstendig om at folk overholder båndtvangen da dette er en sårbar tid for reinsdyrene.

Nordland

20.58

Steigen, Herøya ved Helnes: Lyng-/gressbrann. 110 har sendt mannskaper til stedet. Vel 1.200 kvadratmeter avsvidd. Klokka 22.38 har brannmannskapene forlatt øya. Ifølge politiet var brannårsaken en propanbrenner som veltet og antente lyng.

Landet

Mer uro på Vestli i Oslo

Det var amper stemning mellom omkring 20 ungdommer på Vestli i Oslo sent tirsdag kveld. Natteravn reagerer på at Raymond Johansen (Ap) kaller Oslo trygt. Les mer her.

Verden

Minst 16 drept i Den sentralafrikanske republikk

Minst 16 mennesker ble tirsdag drept i nye voldshandlinger i en kirke, moskeer og helsestasjoner i Den sentralafrikanske republikks hovedstad Bangui. Les mer her.