Valg av leder var ikke tilfeldig

Da delprosjektgruppa som skal jobbe med neste års kommunevalg i Senja kommune skulle konstituere seg selv, var det ikke tilfeldig at en kvinne ble valgt til leder av gruppa.

KOMMUNEVALG: Her er gjengen som skal jobbe med kommunevalget. Bak fra venstre: Tor Arne Aune (Lenvik), Torleif Josefsen (Lenvik), Trond Eidissen (Tranøy), Per Arne Andreassen (Torsken) og Jan Harald Jansen (Berg). Foran fra venstre: Margareth Edvardsen (Tranøy), Anne-Britt Fallsen (Torsken) og Unni Antonsen (Berg).  

nyheter

Etter flere artikler vedrørende delprosjektledere og reaksjoner på den ujevne fordelinga mellom menn og kvinner, var det knyttet spenning til hvem som ville lede gruppa som skal jobbe med kommunevalget som skal gjennomføres til neste år.

Prosjektleder Hogne Eidissen bekrefter at valget ikke var noen tilfeldighet