Troms

10.14

Tromsø - Langnes Lufthavn: En passasjer ble stanset i sikkerhetskontrollen med en såkalt «kredittkortkniv». Kniven er beslaglagt og passasjeren anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted.

09.59

Tromsø: Promillekontroll: 78 bilførere ble kontrollert i 3 kontroller ulike steder på Tromsøya. Ingen overtredelser.

05.55

Tromsø: Narkotikabruk. 16 personer er pågrepet i leilighet og siktet for bruk av narkotika. Alle er fraktet inn til politihuset i Tromsø for urinprøve, de er deretter løslatt. Det opprettes sak på alle 16 som stort sett er i midten av 20 åra, melder Troms politidistrikt.

04.16

Tromsø: Førerkortbeslag, patrulje møtte bil i feil retning i kjørefelt, førerkortet beslaglagt og sak opprettet.

03.26

Harstad: Promillekjøring. En person framstilles for blodprøve etter å ha kjørt motorsykkel i ruspåvirket tilstand. Førerkortet beslaglegges og sak opprettes.

03.20

Finnsnes: Vold mot offentlig tjenestemann. En person anmeldes etter å ha spyttet på samt sparket etter polititjenestemann.

02.59

Finnsnes: Feststøy. Vi har vært på privatbolig etter klager på feststøy, festen er i ferd med å avsluttes og vi forlater.

01.10

Harstad: Ordensforstyrrelse privat sted. Vi har vært i St.Olavsgate og bistått person som har mistet kontroll over ungdomsfest, vi tømmer huset.

Nordland

05.11

Sortland: Mann innbragt for gjentatte brudd på pålegg om å fjerne seg fra sentrum. Anmeldes, skriver politiet i Nordland.

03.46

Rana: En person anmeldes for kroppskrenkelse, slo til en annen person uprovosert i taxikø. Fornærmede sjekkes for skader på legevakta.

03.43

Narvik: Sjåfør av russebil har fått beslaglagt førerkortet etter å ha kjørt med personer på tak og panser. Også personene som var på taket og panseret av bilen anmeldes.

03.12

Sortland: Patrulje kom over tre personer som sloss i sentrum. Ingen skadet, mulig anm. i ettertid. Alle bortvist fra stedet.

02.42

Bodø: Melding om slagsmål ved samfunnet. Patrulje raskt til stedet, fikk kontroll på en person som hevder seg slått til. Fornærmede anmelder forholdet i ettertid. Vi forlater.

02.20

Narvik: Melding om skadeverk på russebuss. Rute knust. Vi vet navnet på mistenkte. Han anmeldes i ettertid.

Finnmark

01.13

Kirkenes: Overstadig beruset person har fått pålegg om og holde seg vekke fra russefeiring i Sandnesdalen, melder politiet i Finnmark.

00.50

Kirkenes: Mann 20-åra anmeldes for kjøring på gang/sykkelveg, samt for kjøring uten skilt foran på bilen.

00.11

Hammerfest: 13-14 åringer har ingenting ute i sentrum å gjøre nå. Sendt hjem.

Norge

01.24 - Oslo: Brannvesenet har kontroll på brannen som tirsdag morgen rammet fem boliger på Høybråten i Oslo. En kvinne er sendt til sykehus.

01.14 - Oslo: KS har kommet til enighet med YS, Unio, LO og Akademikerne om årets lønnsoppgjør få minutter før fristen ved midnatt.

Verden

08.57 - Belgia: EU mener at USA bare skaper usikkerhet på markedene med sin beslutning om å utsette toll på import av stål og aluminium fra EU med én måned.

08.22 - Sør-Korea: Nord-Korea har begynt å montere ned høyttalere som er blitt brukt til å sende propaganda ved grensen til Sør-Korea, opplyser Sør-Koreas forsvarsdepartement.