Troms

08.36

Tromsø: 51 bilførere kontrollert i promillekontroll i Eidkjosen. Ingen overtredelser.

02.35

Tromsø, Breivika: Seks bilførere ble kontrollert for promille. Alle klarte blåseprøven og fikk kjøre videre.

02.26

Tromsø, Langnes: Politiet har avholdt trafikkontrol. 13 bilførere ble kontrollert for promille, og alle besto blåseprøven, melder politiet. En fører fikk forenklet forelegg for å ha kjørt i 96 km/t i 70-sonen. En annen fører fikk sitt førerkort beslaglagt på grunn av for mange prikker.

21.37

Tromsø: Politiet rykket ut til en boligadresse sør på øya, etter innkommet melding om mulig innbrudd. Vedkommende kastet også stein på boligen. Politiet var raskt på stedet og fikk pågrepet personen. Viste seg at vedkommende hadde en uoverensstemmelse med en av beboerne der, melder Troms politidistrikt på twitter.

Finnmark

06.36

Alta: Personbil har kjørt av veien i Langfjordbotn, melder politiet. Det var en person i bilen. Ingen skadd. Fører forlot stedet til fots.

Nordland

23.24

Vest av Bjerkvik: Politiet fikk melding om noe som brenner ved Skallvatnet. Vet ikke hva det er. Nødetatene på vei til stedet.

Oppdatert melding kl. 23:36: Skal være et skur/bod som brenner ved en hytte. Det skal ikke være fare for spredning.

Oppdatert melding kl. 23.55: Brannvesenet lar bare skuret/boden brenne ned. Ingen fare for bebyggelse i nærheten. Politiet vil opprette sak.

Oppdatert melding kl. 00.14: Politiet minner om at det ikke er tillatt å brenne noe nå, uten tillatelse. I tilfellet ved Skallvatnet var det ikke gitt noen tillatelse til nedbrenning.

Landet

Forhandlingene for Akademikerne fortsetter

Mandag morgen fortsetter staten forhandlingene med Akademikerne, med frist til midnatt. For tre andre forbund ble det brudd allerede i helgen. Les mer her.

Utenriks

Afghansk politi: Minst fire drept i selvmordsangrep i Kabul

Minst fire personer ble drept og åtte skadd i to angrep i Kabul mandag morgen, melder myndighetene i Afghanistan. Les mer her.

Tusenvis mintes Toronto-ofrene

Tusenvis av mennesker samlet seg i Toronto søndag for å minnes de ti som mistet livet da en mann kjørte en varebil inn i en folkemengde mandag. Mer om saken her.