Troms

06.08

En kvinne fra Midt-Troms er tiltalt for å gjentatte tilfeller av vold mot sine to barn som er i tenårene. Det var over en periode på to år hun ved flere anledninger skal ha slått barna. Videre opplyses det at det skal ha vært med flat eller knyttet hånd. Det er NRK Troms som først omtaler saken.

06.07

De fleste fylkespartiene i Troms og Finnmark sier de vil fronte sitt egets parti arbeid i fellesnemda, opplyser NRK Troms. Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland synes det er dumt, men dette er opp til de selv å vurdere, sier hun til NRK Troms.

Etter en sjekk på politiets informasjonskanaler og regionale medier er det mer å melde om nattens hendelser verken i Finnmark eller Nordland.

Norge

05.30

Bondelaget frykter for følgene dersom WWF vinner ulvesaken. – Vi frykter at søksmålet vil føre til at det blir vesentlig vanskeligere å få fellingstillatelse på ulven, og det er dramatisk, sier leder Lars Petter Bartnes i Norges Bondelag til NTB. Les mer om dette her.

02.59

To russ er skadd etter å ha falt ned en bratt skrent og ut i vannet i Gjersjøen i Akershus natt til tirsdag. De skal ikke være alvorlig skadd. Les mer om saken her.

02.43

Færre fattige eier egen bolig: Antall husholdninger med lav inntekt som eide sitt eget hjem, sank med 10 prosentpoeng fra 2003 til 2016. Les mer om dette her.

00.50

Sp-toppene drøftet sexmeldingen på telefonmøte. Sentralstyret i Senterpartiet er enige om å fortsette arbeidet med å finne ut hvem som sendte den sjikanøse meldingen til Liv Signe Navarsete. Les mer her.

Verden

05.38

Mexicansk politi har pågrepet en person de antar å stå bak drapet på en internasjonalt kjent journalist i mai i fjor. Dette melder NTB. Les mer om saken her.

05.35

Facebook har fjernet dobbelt så mange innlegg med ekstremistisk innhold i løpet av årets tre første måneder sammenlignet med forrige kvartal, skriver NTB. Les mer om dette her.

04.42

Minst 18 personer omkom da det brøt ut brann på en karaokebar sør i Kina. Ifølge politiet kan det se ut som at brannen var påsatt. Skriver NTB. Les mer her.

02.38

Dødstallet har steget til ti etter påkjørselen i Toronto i Canada mandag. 15 skadde er innlagt på sykehus, melder NTB. Les mer om hendelsen her.

01.08

Tidligere president George H.W. Bush (93) er innlagt på sykehus, kun dager etter hans kone Barbara Bush døde. Årsaken skal være en infeksjon, melder NTB. Les mer om saken her.