«Alle» skal dit: På lista over de nesten 2.000 utstillerne finner vi både Nergård AS, Aksel Hansen AS, Stella Polaris AS, Coldwater Prawns AS, Torsken Havprodukter (Nils Sperre), SalMar, Norway Royal Salmon og Nord Senja Fisk AS.

– Seafood Expo i Brüssel er årets store møtested i næringa. Det er her vi treffer både gamle og nye kunder. Jeg tror det er fjerde året at vi er representert med egen stand, og vi har veldig god erfaring med å delta på messa, sier Johan Arild Hansen i Aksel Hansen AS i Senjahopen.

Han vil bli å finne på standen til Unicod, et eksportselskap som Aksel Hansen eier felles med Nord Senja Fisk, J.M. Nilsen og Hovden Fiskeindustri.

126.000 besøkende

Ifølge Seafood Expo's nettside er det ventet at 126.000 besøkende fra mer enn 140 land vil finne veien til årets messe.

- Heime går mye av kontakten med dem vi handler med per telefon. På messa får vi sjanse til å treffe dem ansikt til ansikt, noe som alltid er greit. Vi har også opplevd å ha funnet kunder for og gjort avtaler for nye produkter på messa, sier Johan Arild Hansen.

– Den er videre en ypperlig anledning til å få oversikt over det siste nye av teknologi og utstyr, legger han til.

Norges Sjømatråd

Norges Sjømatråd er selvfølgelig også representert. Her har Moloen AS, et selskap som eies av blant andre Finnsnes-mannen Jon Eirik Jakobsen, vært sentral i oppbyggingen av standen.

En av de største standene vil Russland stå for — med sine 600 kvadratmeter.