Med rød løper, «sjampanje», ballonger og god stemning åpnet klesbutikken Zavanna dørene torsdag. Butikksjef Lena Johansen var både stolt og rørt over å endelig kunne ønske kundene velkommen inn i butikken.

– Jeg har fått så mange hyggelige kommentarer allerede, så jeg tror at kundene virkelig har ventet på dette, sa hun smilende til Folkebladet.

Zavanna holder til i andre etasje av kjøpesenteret, nærmere bestemt i lokalet som tidligere huset Kitch´n. Johansen forteller om mange timers arbeid og seine kvelder med å klargjøre lokalet før butikkåpninga.

– Jeg tror absolutt at Zavanna er en butikk som passer inn og som trenges her på senteret. Vi har klær som skiller seg litt ut fra de andre, så jeg har stor tro på at dette kommer til å gå kjempebra, strålte Johansen.

– Gledet oss til Finnsnes

På åpningsdagen var konsernledelsen i Zavanna representert. Konsernsjef Knut Kråkenes fortalte at de lenge har gledet seg til å etablere seg på Finnsnes.

– Og det fordi vi tror dette er et marked hvor vi skal kunne gjøre det godt — vi tror kundene venter på oss her.

Zavanna er norsk kjede med 70-80 butikker fordelt over hele landet. I løpet av det siste året har kjeden etablert seg med flere butikker også nordpå.

Kjøpesenteret på Finnses har de siste månedene gjennomgått store endringer og omkalfatringer. Jack & Jones har flyttet til nytt lokale, Vero Moda er utvidet med en Object-avdeling, Best Kids har etablert seg og garnbutikken Hæspetreet har åpnet dørene. Nå som også Zavanna er på plass, er senteret nesten fullt igjen, forteller senterleder Stig Bergheim.

Bare ett igjen

– Nå har vi bare en overraskelse igjen, foruten bygget som er under oppføring utenfor. Vi har ett lokale som vi skal komme tilbake til seinere ut på høsten, sier Bergheim.

Han er for øvrig svært fornøyd med at Zavanna nå er representert på senteret.

– Det er en smakfull og flott butikk, som passer suverent godt inn her i andre etasje. Vi er sterk på klær og konfeksjon på Finnsnes, så dette kommer til å gå så det suser, smiler Bergheim.

Overraskelse: Etter mange overraskelser de siste månedene, har senterleder Stig Bergheim nå bare én igjen. Hvem som skal inn i det siste ledige lokalet blir kjent senere i vår. Foto: Maria Holm Simonsen