Hun er ny styreleder i Troms Røde Kors

Regina Alexandrova ble valgt som ny styreleder i Troms Røde Kors i helga.

LEDER: Regina Alexandrova ble valgt som ny styreleder i Troms Røde Kors i helga.  Foto: Privat

nyheter

Troms Røde Kors hadde årsmøte på Haraldvollen i Målselv i helga hvor 66 medlemmer deltok. Under årsmøtet ble det valgt nytt distriktsstyre.

Det opplyser Røde Kors i en pressemelding mandag.

Regina Alexandrova fra Bardu ble valgt som ny distriktsstyreleder. Alexandrova er medlem av Bardu Røde Kors og frivillig i Hjelpekorpset, og hun har jobbet og har utdanning i Forsvaret, jobbet i det sivile næringslivet i Midt-Troms, vært selvstendig næringsdrivende og stortingsrepresentant for Troms.

– Jeg gleder meg veldig til å bidra for frivilligheten i Troms Røde Kors. Det som er mest inspirerende er energien til medlemmene og alt de får til sammen med den store frivillige innsatsen i lokalsamfunnene. Hvert bidrag utgjør en forskjell for mennesker i sårbare situasjoner, ensomhet, utenforskap og for mennesker i nød - samtidig som Røde Kors utgjør et viktig bidrag i beredskapsarbeidet i mange kommuner. Jeg er imponert. Og ydmyk i forhold til å videreføre det gode arbeidet, men har samtidig en målsetting om å bidra til å løfte Troms Røde Kors videre i frivillighetsarbeidet, sier Alexandrova i pressemeldingen.

På årsmøtet ble også Eline Hernes valgt som ny leder for distriktsråd ungdom, Turid Fossem valgt som ny leder for distriktsråd omsorg og Anne Marit Hansen valgt som ny leder for distriktsråd hjelpekorps.