Nord-Norge

Nordkjosbotn, 07.32: Troms politidistrikt melder om et væpnet ran av en bensinstasjon i Nordkjosbotn. Ingen har kommet fysisk til skade, og gjerningsmannen er fremdeles på frifot. I en oppdater melding gir politiet en beskrivelse av gjerningsmannen. "Ca. 170 centimeter høy, grå joggedress med hette, beige/grå caps med sirkelformet merke foran. Brun/røde sko med hvite lisser. Sort tørkle foran ansiktet".

Alta, 05.25: To menn og én kvinne er pågrepet for bruk av narkotika. En av mennene er også anmeldt for å ha kjørt bil i ruset tilstand og uten å ha førerkort, opplyser politiet i Finnmark.

Bodø, 04.15: En mann er pågrepet av politiet etter at han prøvde å ta seg inn i en bolig gjennom en ulåst dør i Bodø sentrum. Mannen utøvde vold mot huseieren da han ble oppdaget, men stakk deretter fra stedet. Politiet klarte imidlertid å pågripe han noen minutter senere i nærheten av åstedet. "Huseier er ikke alvorlig skadd", opplyser politiet i Nordland på Twitter.

Harstad, 02.03: Politiet ble tilkalt på grunn av ordensforstyrrelser i Harstad sentrum, hvor en rute i et næringsbygg ble knust. En mann i 20-årene har erkjent forholdet og anmeldes", opplyser Troms politidistrikt på Twitter.

Tromsø, 00.47: En mann i slutten av tenårene blir anmeldt for å fremvise en annens legitimasjon på et utested. Vedkommende ble avhørt på stedet og erkjente da forholdet.

Tromsdalen, 00.13: Trafikkuhell med to biler involvert i Tromsdalen. Ingen personer ble skadd. Politipatrulje på stedet avhørte partene og beslagla førerkortet til føreren av den ene bilen, en mann i 20-årene.

Norge

11.57: Konkurransetilsynet gikk onsdag morgen til razzia hos Norges tre største dagligvarekjeder, skriver VG. Årsaken for razziaen skal dreie seg om mistanke om ulovlig prissamarbeid.

Oslo, 06.11: Politiet i Oslo er på stedet etter at det har vært innbrudd i en optikerforretninga i Bogstadveien i Oslo. Det er bekreftet brudd på stedet, og en bil er sett kjørende derfra. "Vi har ikke funnet nevnte bil, og er nå på stedet for å foreta undersøkelser", skriver OPS politiet Oslo på Twitter.

Trondheim, 05.54; En mann er innbrakt til arresten grunnet beruselse. Politiet i Trøndelag opplyser at vedkommende hadde lagt seg på en sofa i en hotellresepsjon.

Oslo, 04.59: Politiet rykket ut til Vibes gate etter å ha fått melding om en person som klatret i et stillas og forsøkte å ta seg inn i en leilighet. Da politiet kom, klatret mannen helt opp på taket noe som resulterte i en del leiting før han ble funnet. "Patrulje på taket opprettet dialog med mannen, og etter god jobb fra nevnte patrulje valgte han til slutt frivillig å bli med patruljen ned", opplyser OPS politiet Oslo. Mannen ble pågrepet.

Eidsvoll, 03.45: En 17-åring ble påkjørt av en bil ved Dal stasjon på Eidsvoll. Gutten ble kjørt til Ahus med skader i blant annet bekken. "Skal ha blitt påkjørt av en svart bil, som kjørte fra stedet", opplyser politiet i Øst.

Etne, 00.18: Politiet i Sør-Vest fikk melding om brann i en driftsbygning på Eikemo i Åkrafjorden. Ettersom gården er uten veiforbindelse, ble nrannvesenet fraktet inn med båt. I en oppdatert melding litt senere opplyste politiet at det var en garasje og et verksted som var helt nedbrent, og at hendelsen ikke hadde medført skader på personer eller dyr.

Verden

01.18: USAs president, Donald Trump og Storbtitannias statsminister, Theresa May er enige, og det om at kjemiske angrep må føre til reaksjoner. De to snakket med hverandre på telefon sent torsdag kveld, og ifølge en pressemelding fra den britiske regjeringen er de enige om å jobbe tett sammen om en «internasjonal respons» på det påståtte kjemiske angrepet i Douma i Syria i helgen. Det fremkommer i en NTB-melding.

Nigeria, O4.34: Siden 2013 har ekstremistgruppen Boko Haram i Nigeria bortført over 1.000 barn, ifølge en rapport fra UNICEF, skriver NTB. Boko Haram bortfører barna for å spre frykt og vise sin makt, opplyser organisasjonen.