Nord-Norge

Lyngen, 20.04: Russelvfjellet, Universitetssykehuset har meddelt at personen som ble hentet ut etter ulykken er erklært død, melder Troms politidistrikt.

Lyngen, 16.28: Russelvfjellet, Personen som falt fra fjellet er brakt ut av området, er på veg mot UNN Tromsø i luftambulanse.

Lyngen, 15.51: Russelvfjellet, det er gjort funn av en person, ukjent skadeomfang, vedkommende tas hand om av helsepersonell på stedet.

Lyngen, 15.37: Russelvfjellet Lyngen, melding om person som er falt ned fra fjellet. Redningsressurser er på stedet, søker etter vedkommende, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Harstad, 09.04: Politiet i Harstad avskiltet totalt sju kjøretøy onsdag kveld, opplyser Troms politidistrikt på Twitter. Bakgrunnen var ikke betalt årsavgift, ikke overholdt trafikkforsikring og kjøretøy som ikke var omregistrert.

Tromsø, 05.59: Mannen på 18 år ble nylig dømt i Nord-Troms tingrett til 14 dager fengsel, etter å ha ringt inn en bombetrussel til Troms politidistrikt, skriver VG. I retten innrømmet han at bakgrunnen for bombetrusselen var at han ville avbryte et annet pågående oppdrag.

Norge

07.19: Alarm i Nato om økt russisk ubåtaktivitet i Nord-Atlanteren. Norske havområder har fått økt militær betydning, skriver NRK. Les mer her.

05.58: Almetu Etana Gudissa fra Etiopia kom til Norge med falskt pass og søkte asyl i 2003 etter at mannen hennes ble drept og sønnen fengslet i hjemlandet, ifølge Vårt Land. Nå — etter 15 år i asylmottak — har hun fått oppholdstillatelse i Norge.  Les mer her.

05.31: En søskenflokk i Agder skal ha blitt slått og mishandlet gjennom fem år. En mann fra Vest-Agder er tiltalt for fysisk og psykisk mishandling av sine fire mindreårige barn, skriver NRK. Les mer her.

Skjetten, 04.38: Politiet rykket ut til en mann i 60-årene som ikke ønsket å forlate leiligheten han var på besøk i, og la seg i senga til verten. "Mannen ble hentet av oss, og plassert i arrest for å sove ut rusen", skriver politiet i Øst.

Karmøy, 04.30: To menn, 20 og 22 år gamle, ble pågrepet mistenkt for tyveri av et kjennemerke og kjøring i påvirket tilstand. Politiet i Sør-Vest opplyser at kjennemerket ble meldt stjålet fra Kopervik tidligere på natten, og nå er benyttet på en ny bil.

Sandefjord, 01.44: Politiet rykket ut etter å ha fått melding om at det brant i en kjøkken i en enebolig. Kort tid senere ble det meldt at brannen var under kontroll, samtat en person ble kjørt til legevakta etter å ha fått i seg røyk. "Matlaging som skal være årsak til brannen. Vi oppretter sak", opplyser politiet i Vestfold.

23.59: Nordmannen som er utpekt som en av hovedmennene i en colombiansk narkosak mener hele saken er en misforståelse, og sier han er uskyldig, skriver NRK. Nordmannen er en av 13 personer som ble pågrepet i en større operasjon i forrige uke etter 17 måneders etterforskning. Les mer her.

Verden

USA, 05.01: Ekspresident Jimmy Carter (93) råder president Donald Trump til å unngå militær inngripen i Syria og til å unngå atomangrep for enhver pris. – Jeg ber for at han holder landet vårt i fred og ikke overdriver eller forverrer utfordringene  i Nord-Korea, Russland eller Syria, sa Carter i et intervju onsdag, ifølge AP.

USA, 02.08: USAs forsvarsdepartement har midlertidig krevd stans i leveransene av F-35-kampfly, ifølge kilder. Årsaken er uenigheter om hvem som skal dekke kostnadene for reparasjoner av en produksjonsfeil som er funnet på over 200 av flyene, ifølge Reuters.

Storbritannia, 01.20: Britiske ubåter gjør seg klare til mulig angrep mot Syria, dette etter at de skal ha fått ordre om å flytte på seg slik at de er klare til å rette et angrep mot regimet til Syrias president Bashar al-Assad. Det skriver TV2.