Slår varselet an kommer snøen til å smelte godt unna i helga

Langtidsvarselet melder om strålende sol og tidvis høye (nordnorske) temperaturer.

Sol Slår værmeldinga til Yr.no til blir det godt med kvalitetstid med sol i helga for folket i Midt-Troms.   Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

nyheter

Lei av snø og sørpe? I så fall gir værvarselet for helga — slik det ser ut nå — grunn til både jubel og skuffelse. Slår varselet an, er det nemlig ikke tvil om at det kommer til å minke betraktelig på snøen. Samtidig vil det nok øke på med våte sørpeforhold.

FINNSNES: Frem til fredag forteller værvarselet fra Yr.no om rimelig stabile forhold med temperaturer rundt null grader til to  plussgrader, skyer og tidvis nedbør. Fredag ser det imidlertid ut til å smelle til med skikkelig godvær — strålende sol og temperaturer opp mot åtte grader. Like varmt blir det tilsynelatende ikke resten av helga, men sola skal ikke forsvinne.

BARDUFOSS: For Bardufoss sin del meldes det også om stabile forhold med skyer og jevne temperaturer fra null grader til tre plussgrader til og med torsdag. Fredag melder Yr.om knallsol og temperaturer opp mot ti plussgrader, altså nesten det man kan kalle knebuksevær. Sola holder seg gjennom helga, men med litt lavere temperaturer enn i starten av helga.

SENJAHOPEN: For Senjahopen sin del melder det jevnt over om overskyet vær og plussgrader frem mot helga, men også her er det fredag som blir høydaren. Like varmt som på innlandet blir det ikke, men fem plussgrader og strålende sol sier man nok uansett ikke nei til.

Nå blir det vår folkens (eller det er i hvert fall lov å håpe).

Se din lokale værmelding her.