Lei av snø? Søndag kan bli uten et eneste snøfnugg i lufta

Så fremst man ikke kaster snøen i lufta på eget initiativ da. Langtidsmeldinga varsler i hvert fall null nedbør 1. påskedag.

Snø Brøytebilen har fått kjørt seg de siste dagene.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

nyheter

Den siste uka har værgudene sannelig tatt igjen for at vi i Nord-Norge har hatt en usedvanlig lang periode uten noe nedbør. I løpet av få dager har enorme snødunger og brøytebermer etablert seg, og snøfresene rundt om har virkelig fått kjørt seg.

Langfredag har været vært noe varierende med en del snø. Snø blir det også påskeaften, men ifølge Yr.no er det ikke de store mengdene. Slik værvarslinga ser ut for øyeblikket ligger det ikke an til noe form for nedbør søndag.

Slik ser langtidsvarselet for Midt-Troms ut ifølge Yr.no:

Finnsnes: Lørdag — litt nedbør gjennom dagen, temperaturer fra 0 til minus tre grader, varierende vind fra flau vind til lett bris. Søndag — null nedbør, litt kaldere med temperaturer fra minus én til minus fem grader, svak vind. Mandag — null nedbør, temperaturer fra én plussgrad til minus fem grader, svak vind.

Bardufoss: Lørdag — litt nedbør gjennom dagen, temperaturer fra minus én til minus fire grader, svak vind. Søndag — foruten utsikter for littegranne nedbør på morgenen meldes det ikke om snø, tenperaturer fra minus én til minus åtte grader, flau vind. Mandag — null nedbør, tenperaturer fra minus tre til minus ni grader, svak vind.

Senjahopen: Lørdag — litt nedbør i løpet av dagen, temperaturer på rundt 0 grader, vind fra lett til laber bris. Søndag — Litt nedbør på morgenen, men ellers ingenting, tenperaturer fra null til minus tre grader, vind fra lett til frisk bris. Mandag — null nedbør, temperaturer fra null til minus tre grader, lett til laber bris.