Troms

Kildal, Storslett kl. 18.17: Politiet har fått melding om snøskred i området, det pågår søk i området. Oppdatering vil komme på twitter.

Oppdatert melding kl. 18.50: Hjelpemannskap er fremme på stedet, en person med snøscooter er tatt av skredet, vedkommende er funnet, er under behandling av helsepersonell, ukjent skadeomfang. Oppdatering vil følge.

Oppdatert melding kl. 19.23: Personen som ble tatt av skredet døde som følge av dette. Området er gjennomsøkt, det er ingen grunn til å tro at flere er tatt i skredet. Kommunens kriseteam er varslet og er tilgjengelig ved behov.

Reisadalen kl. 17.10: Politiet hadde tidligere i dag kontroll på scootertrafikk i området Reisadalen. To førere ble anmeldt for ulovlig kjøring i utmark, videre ble det utstedt to gebyrer for manglende hjelm og ett forelegg for overlast.

Krokelvdalen, Tromsø kl. 00.30: Det brenner i et rekkehus. Uvisst om det er personer inne i leiligheten. Leiligheten gjennomsøkes med røykdykkere nå.

Oppdatert melding kl. 00.42: Det var kun en katt hjemme i leiligheten. Den ble berget ut av røykdykkere. Katta er i live og er i bra form. Brannen er slokket. Årsak til brannen er ikke kjent. Beboer er varslet om brannen.

Lyngen kl. 00.21: Onsdag ettermiddag fikk politiet melding om en person i et følge som hadde skadet seg i området Kavringtinden i Lyngen. På grunn av været kunne verken ambulansehelikopter eller Sea King redningshelikopter løse dette oppdraget. Pasienten ble hentet ned av Røde Kors, som gjorde en formidabel jobb!

Oldervik kl. 19.12: Et snøras er meldt gått over vei utenfor Oldervik. Det er ingen opplysninger som tyder på at noen er tatt i skredet, men strømforsyningen til Oldervik er rammet. Les mer her.

Finnmark

Langfjorden kl. 22.06: Snøras har gått over E6 ved Stålneset. Veien stengt fra innerst i Langfjorden til Icha/Sandnes.

Oppdatert melding kl. 00.26: Norske redningshunder har vært i skredområdet og søkt med hunder. Ingen indikasjon på at noen er tatt. 50 meter bredt og to meter høyt. Veien blir stengt i natt. Nye vurderinger i dagslys.

Landet

Fem skadd i frontkollisjon i Hordaland

Fem personer ble kjørt til sykehus etter en kollisjon mellom tre biler på E39 mellom Bergen og Os i Hordaland. Les mer her.

Verden

68 døde i fengselsopprør i Venezuela

68 personer er bekreftet døde etter et kaotisk rømningsforsøk ved en celleavdeling på en politistasjon nord i Venezuela, ifølge riksadvokat Tarek William Saab. Les mer her.