15.37

Skibotn: Trafikkontroll med politiet, Vegvesenet og Tollvesenet:

  • 377 kontrollerte:

  • 1 anm. kjøre/hviletid

  • 5 mangellapper, teknisk stand

  • 5 gebyr, belte, dok., dekk

  • 3 bruksforbud kjøretøy

  • 1 avskilting pga teknisk stand

  • 2 forenklede forelegg på tolloven

06.10

Kvæfjord: Et snøras har gått over fylkesvei 83 på strekningen Langvassbukt-Flesnes, opplyser Troms politidistrikt. Skredet er cirka 30 meter langt, og veien er sperret. Det er ingen indikasjoner på at noen biler eller personer er tatt. VTS sender entreprenør til stedet.

01.00

Tromsø: Utrykningspolitiet avholdt fartskontroll mandag kveld på Stakkevollvegen ved Gimle i en 40-sone. Her fikk 22 førere utstedt forenklede forelegg utstedt, hvor høyeste fart som ble målt var var 59 km/t. Det opplyser Troms politidistrikt.

00.00

E6 Troms: Kvænangsfjellet har vært stengt i natt på grunn av uvær. I morges ble Kvænangsfjellet åpnet for kolonnekjøring igjen, og følge Statens vegvesen vil kun 20 biler og max 75 personer være med i hver kolonne.

Norge

Finnmark: Flere veger har vært stengt på grunn av uvær eller snøras i Finnmark i natt. Blant annet E69 både sør og nord for Honningsvåg, Fv 98 Ifjordfjellet, Fv 890 Kongsfjord-Berlevåg og Fv 882 sør for Øksfjord.  I tillegg er det kolonnekjøring på Snefjord-Havøysund samt flere av fylkesvegene på Nordkinn- og Varangerhalvøya, melder NRK Trafikk. Sjekk Statens vegvesens nettsider 175.no for oversikt.

23.30: Russlands ambassade: Norges utvisning vil få følger. Les mer.

Verden

06.19: USA: Seks pakker med det som trolig er eksplosiver, er funnet på forskjellige adresser knyttet til amerikanske myndigheter og militære i Washington. Les mer.

01.11: Australia: Australia slutter seg til listen over land som utviser russiske diplomater i solidaritet med Storbritannia etter giftangrepet, og utviser to diplomater. Les mer.