16.29

Kvaløysletta: To personbiler har kollidert. Det brenner i den ene. Nødetatene på tur til stedet. Klokken 16:44 melder politiet at alle personene har kommet seg ut av bilene, og at veien forbi stedet er åpen for trafikk igjen.

15.54

Ruggevika, Harstad: Trafikkuhell. To biler har kollidert front mot front. Nødetatene rykket ut til stedet. Veien ble helt stengt. Ingen personer er tilsynelatende alvorlig skadet. Totalt var det fem personer involvert, to voksne og to barn sendt til sykehus. Hendelsesforløpet er ikke klarlagt, opplyser politiet.

01.00

Arnøya: Det har gått et snøskred rett på nordsiden av Langfjordtunnelen på Rv 347. Skredet er cirka to meter høyt, men det er uvisst hvor bredt det er. Veien er stengt og etter å ha sjekket at ingen var med fergen i aktuelle tidsrom er det besluttet at det ikke iverksettes ytterligere tiltak, opplyser Troms politidistrikt i natt.

01.30

Tromsø: Politiet fikk melding fra naboer om at det kom rop og skrik fra en adresse i Tromsø i natt. De rykket ut til stedet. Da de kom fram viste det seg at det var sønnen i huset, en 17 år gammel gutt, som spilte dataspill og ble i overkant ivrig. Politiet forlot stedet.

Norge

04.48: Oslo: En mann i 30-årene er reddet på land etter at han ble funnet flytende i sjøen ved Filipstad i Oslo. Les mer.

05.00: Fortsatt stor skredfare flere steder i landet. Les mer.

Verden:

00.29: 37 bekreftet døde og 69 er savnet etter kjøpesenterbrann i Russland. Les mer.

02.47: Kilder: USA vurderer utvisning av russiske diplomater. Les mer.

05.21: Det amerikanske selskapet bak kjøretjenesten Uber har solgt sin avdeling i Sørøst-Asia til sin store rival i regionen, Grab. Les mer.