Her skal Bohus Finnsnes åpne en nye og større butikk. Gulvlaminatet legges ut i en rasende fart mens Bohus-sjef Lars Berg og butikksjef Cecilie Guldbjørnsen passer på at forberedelsene i den nye butikken skrider framover.

Nå blir det andre boller - se video her.

1.800 kvadratmeter

I kjølvannet av Bohus som forsvant fra Finnsnes for noen år siden ble nye Bohus Finnsnes etablert i Suma-bygget for halvannet år siden.

Med rundt 600 kvadratmeter har firmaet hatt svært liten tumleplass, og om ikke altfor lenge håper både Berg og Guldbjørnsen at man skal ha den nye butikken på rundt 1.800 kvadratmeter klart for reåpning i andre etasje i det som kommer til å hete Kvistad varehus.

– Vi gleder oss veldig, og tror også at konseptet vårt vil bli tatt godt imot av kundene våre, sa butikksjef Cecilie da Folkebladet var innom for en prat på onsdag. Den nye butikken til Bohus ligger der Elkjøp holdt til tidligere, men i et enda større format enn det Elkjøp hadde.

Lars Berg forteller at alt av mellomvegger som var i lokalene da Elkjøp var her er fjernet. Det legges helt nytt gulv, og det meste av vegger er malt i nye og tiltalende farger.

Tar i bruk nytt Bohus-konsept

– Vi er faktisk den første Bohus-butikken som tar i bruk et helt nytt interiørkonsept, så det tror vi skal bli veldig bra.

– Og vi som til nå har arbeidet i Suma-bygget gleder oss voldsomt til å komme inn i en så stor og helt nyinnredet butikk, sier Cecilie Guldbjørnsen.

Hun forteller at man startet etter jul med å forberede og legge tilrette for de endringenen man skulle gjøre i den nye butikken.

– Med et stort lokale omtrent uten skillevegger vil romfølelsen bli enorm, og alle de store vinduene ut mot Finnsnes er også med og forsterker romfølelsen, sa Lars Berg i pausen han tok med drillen på onsdag.

– Vi jobber nå i ett for å bli ferdig med de nye lokalene så tidlig som mulig. Vi er ennå litt usikker på akkurat når vi kan ønske publikum velkommen i butikken. Et anslag er i månedsskiftet april-mai, så får vi se om det holder.

DRILLEN GÅR HELE TIDA: Lars Berg i full gang med å skru ihop de nye hyllene i den nye butikken. Foto: Stein Wilhelmsen
IKKE KLAR ENDA: Rulletrappa opp til Bohus er på plass, men er ikke i drift enda. Foto: Stein Wilhelmsen