Troms

16.02

Rørnestinden: Skredturistgruppe har observert skred i Rørnestinden, lite som tyder på at noen er tatt, men vi sender ut 2 hundeekvipasjer fra Norske redningshunder med luftambulansen samt at mannskaper fra Lyngen Rk stiller for sjekk av skredet.

En stund senere kunne Troms politidistrikt melde at fagleder skred fra Lyngen Rødekors på stedet hadde konkludert med at det var et gammelt skred, og dermed ble aksjonen avsluttet.

15.34

E8 Skibotndalen: Fører av utenlandsk vogntog stanset i natt, hvor det ble avdekket aktivt brudd på døgnhvile, daglig kjøretid , samt ikke avviklet ukehvile. Fører foreviste i tillegg en togbillett som ikke er ekte. Forelegg 12000kr gitt av politiet og pålagt hvile. Samme transport var opplastet med stykkgods, som ikke var tilstrekkelig sikret og ADR-gods var stuvet i mellom annet gods, slik at dette sto klemt med fare for lekkasjer. Bruksforbud og omlasting av ADR -gods. Og sikring av stykkgods.

Lavangsnes kl. 09.01: Statens vegvesen melder at fylkesvei 152 Håkavik - Lavangsnes, i Salangen kommune, er stengt på grunn av snøras. Stengningen gjelder fra klokka 09.01 onsdag 21. mars og inntil videre.

Nordland

Bodø kl. 09.06: Gjort observasjon av sko i vannet ved moloen. Nødetatene på stedet, dykkere fra brannvesenet har sjekket ut dette. Ikke gjort annet funn enn en gammel sko. Nødetatene asvlutter.

Nordland kl. 08.08: Flere meldinger om kjøretøy som står fast grunnet glatt og vanskelig føre. Ikke meldt om personskader. Vegtrafikksentralen, entreprenører og bilbergere jobber fortløpende for å få fjernet de ulike kjøretøyene. – Vis hensyn og kjør forsiktig, oppfordrer politiet.

Utenriks

Austin, Texas: Den antatte gjerningsmannen bak brevbombeangrepene i Texas sprengte seg da han ble forsøkt pågrepet natt til onsdag, bekrefter politiet i byen Austin. Les mer her.

Entebbe, Uganda: En norsk kvinne i 50-årene fra Østfold er pågrepet på Entebbe internasjonale flyplass i Uganda, siktet for forsøk på smugling av nesten 4 kilo heroin.Kvinnen ble pågrepet i utreisekontrollen, ifølge ugandiske medier. I bagasjen hennes ble det funnet 3,7 kilo heroin pakket i plastposer, ifølge lokalt politi. Den norske kvinnen skulle på et fly til Brussel da narkotikaen ble oppdaget, meldefr NTB, som siterer VG.