– Det blir godt å komme hjem, sier en glad Thomas Andreassen på telefon til Folkebladet.

Nåværende kjøpmann på Rema 1000 i Sørreisa, Fritz Isaksen, skal flytte og ta over som kjøpmann ved Rema 1000 i Vadsø. Nå er det altså klart at det blir Thomas Andreassen som tar over roret.

– Utfordring

Andreassen er vokst opp i Sørreisa, men har de siste syv årene bodd i Tromsø. Han har jobbet som meierisjef og frys- og fruktansvarlig på Rema 1000 på Veitasenteret. Nå gleder han seg veldig til å flytte tilbake til Sørreisa og å stige i gradene til å drive sin egen butikk.

- Jeg ser på det som en god utfordring, og jeg gleder meg veldig. Det blir artig å skulle ha kontroll på en helt butikk selv, sier han.

Andreassen reiser i mai opp til Skjervøy for å få opplæring som butikksjef. 5. august er han på plass i Sørreisa, og 2. september tar han over som kjøpmann.

Han har jobbet i over tre år i Rema 1000-systemet.

- Jeg har blitt veldig glad i Rema 1000 og det systemet som er her. Det er et veldig bra system som er basert på gode og ordentlige rutiner med strenge krav. Det er artig å ha noe strekke seg etter, sier Andreassen.

Vellfyllt butikk

Og det er èn ting han synes er viktig i en butikk; fulle butikkhyller. Dette er også noe han vil bestrebe å ha når han tar over Rema 1000 i Sørreisa.

- Jeg ønsker at butikken skal være full av varer, og jeg kommer også til å forsøke å ta inn alle varer som kundene vil ha. Jeg ønsker at kundene skal finne det de leter etter slik at de slipper å dra til Finnsnes for å handle det. En vellfyllt butikk er viktig, sier han.

Regiondirektør i Rema 1000, Ronny Repvik, sier til Folkebladet at han valgte Andreassen til jobben da han gjør en veldig god jobb for Rema 1000.

– Thomas er en god ambassadør for Rema 1000 og ikke minst for Sørreisa. Han gjør en veldig god jobb på Rema 1000 Veita idag og når han ønsket å bli kjøpmann er det ingenting som er artigere enn å gi han muligheten han har drømt om; drive butikk i bygda hvor han vokste opp, sier Repvik.

SØRREISA: Rema 1000 i Sørreisa får snart ny sjef. Foto: Marco Bjørklund