Troms

18:59:

Kroken/Lunheim: Nytt ras uløst i forb. med skikjøring utenfor løypene i Tromsø Alpinpark. Også dette i området overfor Lunheim. Ingen tatt.

18:10:

Tromsø: Kroken/Lunheim: En person har blitt tatt av et mindre skred, etter å ha kjørt utenfor løypenettet i alpinanlegget. Vedkommende ble ikke begravd.Vi er blitt tipset om en rekke mindre ras i vårt distrikt. Så vis aktsomhet, fjellet er lunefullt i disse dager.

15.48

Tromsø: Tromsdalen/«Vekta». UP har hatt samarbeidskontroll med Vegvesenet. 195 kjøretøy er blitt kontrollert, der to ble bøtelagt for bruk av mobil under kjøring.

12.23

Tromsø/Skattøra: En utenlandsk sjåfør er pågrepet etter å ha kjørt varebil med over to tonn overlast, samt at varebilen kun var skodd med sommerdekk. Sjåføren er nå i avhør på politistasjonen.

8.32

Tromsø:  I Langnesbakken står et vogntog fast. Mens det ble jobbet for å få vogntoget løs, var Langnesbakken stengt ved rundkjøringa. Klokka 09.07 melder politiet at vogntoget har kommet seg opp og at veien nå er åpen for trafikk.

Nordland

Sakrisøya kl. 21.33: Bil med to personer har kjørt av veien. En person har smerter i rygg. Nødetatene er på vei.

Stokmarknes kl. 21.28: Dame, fotgjenger, er påkjørt av bil. Har smerter i rygg. Tatt hånd om av ambulansepersonell nå, politi på vei til stedet.

Vestvågøy kl. 20.50: UP har avholdt laserkontroll ved Skulebru. Seks forenklede forelegg utskrevet. Høyeste var på 73 km/t i 60-sonen på stedet.

Fauske kl. 19.19: UP har hatt laserkontroll i Røvikatunnelen. 14 forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste hastighet var på 100 km/t i 80 km/t-sonen på stedet. Det ble også beslaglagt et førerkort under kontrollen. Grunnen til dette var at fører fikk prikker, slik at han totalt hadde 10 prikker.

Utenriks

Kebnekaise, Sverige: Politiet leter etter seks franske turister ved Sveriges høyeste fjell Kebnekaise. Det er kaldt og kraftig vind i området. Les mer her.

Brasil: Det er avdekket nye tilfeller av utslipp fra Hydros Alunorte-anlegg i Brasil. Hydro-sjefen legger seg flat og beklager overfor lokalbefolkningen. Les mer her.

Austin, Texas: To menn i 20-årene er skadd i en eksplosjon i Austin i delstaten Texas i USA, ifølge lokale myndigheter. Årsaken til eksplosjonen er ukjent. Les mer her.