TROMS:

02.00: Tromsø: En person måtte oppsøke legevakta etter å ha blitt slått ned ved Peppes Pizza på Stortorget. Personen fikk muligens pådratt seg  en knekt nese, opplyser Troms politidistrikt på Twitter.

- Vi har avhørt fornærmede og et vitne.Politiet er interessert i at eventuelle vitner tar kontakt på tlf 02800, opplyser de.

NORGE:

00.33: KrF ber Høyesterett vurdere hva EUs energisamarbeid og Acer vil bety for Norges suverenitet. Les mer.

01.00: Flere personer i knivslagsmål i Oslo. En person ble lettere skadet med flere kutt i hånda. Politiet lette i natt etter gjerningsmannen, og etter god straksetterforskning fra patruljene, ble mistenkte pågrepet i en leilighet på Torshov. Pågripelsen gikk rolig for seg. En mann ble kjørt i arrest. Det opplyser politiet i Oslo på Twiitter.

06.22: Stortingsflertallet kommer til å vedta kritikk mot justisminister Sylvi Listhaug (Frp) etter hennes mye omdiskutert utspill på Facebook. Les mer.

VERDEN:

01.05: Leketøysbutikkjeden Toys R US stenger eller selger alle butikkene sine i USA og flere andre steder i verden. Opp mot 33.000 jobber i USA rammes. Les mer her.

02.48: Myndighetene i Vest-Australia slår alarm etter at to gutter ble angrepet av det som trolig er en hai på en strand i storbyen Perth, skriver NTB. De to guttene, som skal være i 10-årsalderen, fikk kun mindre skader i beina. Angrepene skjedde med kun få minutters mellomrom, rundt tre meter fra land på stranden Watermans Bay Beach nord i Perth. – De to personene forlot stranden og skadene ble behandlet av en lege, opplyser myndighetene. I etterkant av hendelsen er det sendt ut hai-advarsel for strendene i området og ber folk om å være forsiktige. Det har vært 15 dødelige haiangrep i delstaten Vest-Australia siden 2000. (©NTB)

04.08: Seks personer døde og 14 ble skadd da et senegalesisk militærhelikopter styrtet sør i landet onsdag kveld, skriver NTB. Helikopteret, som hadde 20 personer om bord, styrtet i en mangroveskog i kystområdet Missirah, opplyser en talsmann for hæren. Seks personer ble erklært døde av hjelpemannskaper ved ulykkesstedet. – De 14 andre passasjerene ble skadd, tre av dem alvorlig, opplyser myndighetene. (©NTB)

04.36: To personer omkom da et kampfly tilhørende den amerikanske marinen styrtet utenfor Key West i Florida i USA onsdag, skriver NTB.  Flyet, et F/A-18 Super Hornet, var på vei til å lande ved en flybase i området, da det styrtet i sjøen en drøy kilometer fra rullebanen. Piloten og våpenoperatøren om bord klarte å skyte seg ut og ble plukket opp, men marinen opplyste senere at begge hadde omkommet. (©NTB)